Arkadaşlar bunu birçok kişi söylüyor bende söylemek istedim. Tanıtım yazısı paketi adı altında onlarca siteyi bilmem kaç TLye satılan paketleri almayın. Tanıtım yazılarını kendi sitenizin kategorisine ait siteden alın. Siteleri inceleyin, çöp olup olmadıklarına iyi bakın sonra alın.

Benim gibi birçok kişi bu site işlerine yeni başladığı zamanlarda seo paketleri almıştır.Ve yarardan çok zararını görmüştür. Bununla ilgili onlarca konu ve yorum var forumda. Aslında benim kafayı taktığım mesele şu, bu paketleri satanların acemileri kandırması ve çömezlerin üzerinden para kazanması.. Şimdi diyeceksiniz ki kimse kimseye zorla bir şey satmıyor. Zorla bir şey satmıyor olması haklı kazanç sağladığı, iş ahlakına yakışır iş yaptığı anlamına gelmez. Adamlar ne olduğu belirsiz yabancı isimli domainleri PR değeri yüksek diye alıyor siteye paintten yapılmış logoyu ekliyor ve bu sitelerden tanıtım yazısı satıyor hemde onlarca değil yüzlerce. Siteye bakıyorsun tanıtım yazısı harici bir kaç yazı var onlarda kopya içerik zaten. Sitelere bakar bakmaz bu işlerden anlamayan bile çöp site olduğunu anlar. Şimdi size bu çöp sitelere örnek bir kaç link vereyim;
Site 1
Site 2
Site 3
Site 4

Hepsi PR değeri yüksek ama çöp... Yarardan çok zarar.. Bu işi yapanlar bu işten yediği parayla ne kadar rahat yaşayabiliyor. Kendilerine bu soruyu sormalarını rica ediyorum. Size de son tavsiyem paket alacaksanız bile tanıtım yazınızın yayınlanacağı siteleri isteyin ve tek tek inceleyin.