-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok güzel bir noktaya değinmiş kardeş, son zamanlarda bu gibi magduriyetler artıyorkan böyle bir uyarıda bulunman güzel oldu. teşekkürler.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Malcolm X adlı üyeden alıntı
konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum ve destekliyorum. Forumlarda epeydir var böyle şeyler. Paket backlinkler mi dersin, paket organik hit programları mı, yoksa paket tanıtım yazıları mı.. paket olan ne varsa kaçın arkadaşlar kaçın.. paketlerle veya programlarla yükselen ve sabit kalan arkadaşlar var mı? Var mı böyle bir başarı hikayesi?
+Günde 10k tekil hite nasıl ulaştınız?
-1000 siteden paket backink aldım ve organit hit programı kullandım..
+Böyle sitelerde genelde adsense veya başka reklamlar olur, sizin kazancınız ne kadar?
-Eeee tabi böyle paket şeyler alınca bütün kelimelerimde, arama motorlarında 1. sıradaydım ve hitim de yüksekti, 10k tekil hite 1,5 k kazanıyordum ayda..
Var mı böyle diyaloglar? 27.11.2014 itibariyle bakın bakalım konu başlıklarına;
5k link kasan arkadaşın link reddetme konusu
Sitem neden geriliyor (paket backlink alan arkadaş)
2k backlink kasma başlığı
Organik Hit Programı (1)
Organik hit programı (2)
Organik Hit programı (3)
Bunların hepsi kötü örnekler..
Tek bir tavsiyem var; Özgün konular ve yazılar, güzel resimler ve videolar, cezbeden oyunlar ve filmler.. Haydi hayırlı işler..
Bu tarz konuların altında sizin ikaz edici mesajlarınızı hep görüyorum. Bundan dolayıdır ki bu konuda fikri değişenlerden biri de benim.
Bazı insanlar tecrübe etmeden öğrenemezler. Yolun başında olanlar küçük zararlarla yanlış olduğunu öğrenebiliyorlarsa ne mutlu onlara.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
işin acemisi iken bir paket aldım 60 lira hemde yeni açtığım bir siteye inanmayacaksınız site istediğim anahtar kelimede 2 günde 7 sıraya geldi .
nasıl seviniyorum anlatamam aradan 1 ay geçti veya geçmedi ilk 500 de yok.
onunla beraber açtığım siteyi ise sürekli çalışacağım bir abi ile anlaştım hatta 5 sitemi birden sağ olsun tüm sitelerim ile ilgileniyor siteler tüm anahtar kelimelerde 1 sayfada
anlatmak istediğim paket almaktansa işi bilen bir arkadaşla anlaşma yapın seonuzu o yapsın yada siz sürekli özgün yazı paylaşım emin olun daha kalıcı olacaktır.
son olarak böyle bir knuya değindiğiniz için teşekkür ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunlar boş işler google, alexa, yandex, microsoft, mynet, milliyet bu tarz sitelerden alınması lazım.
Ek Olarak: Burada bile her kategoriye sahip siteler site adını paylaşıyor ama bir yararı yok çünkü domainleri ile alakası yok buranın, varsa forum siten buradan al bir tanıtım yazısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-