bilgive adlı üyeden alıntı

Burada 54 adet ücretsiz tema var. Ben bu temayı beğeniyorum.

tesekkurler gercekten güzel ...

Ek Olarak:

rkorkmaz adlı üyeden alıntı

Hocam guzel bir domain. Bilginiz de varmis zaten guzel bir proje cikacaktir ortaya. Tabi istikrarli olmak sart. Video vs eklemeni tavsiye etmem. Sadece ayet,tefsir,hadis,fıkıh ve dini meseleler uzerine bilgiler makaleler yazili sohbetler eklemenizi tavsiye ederim. Sesli dinlemek kadar sohbeti soru cevap seklinde okumakta zevk verir insanlara.

tavsiyeleriniz icin tesekkürler aynen bu dediklerinizi uygulayacagim..

Ek Olarak:

yakupqqq adlı üyeden alıntı

beni biraz yanlış anladınız. benim kastım facebookta bazı sayfalar var adı dini ama paylaştıkları hiç öyle değil. yani dini bilginiz yoksa sırf para için yapmayın diyecektim. düzgün içerik paylaşınca para kazanmak tabikide hakkınız. hatta kullanıcılar reklamlardan şikayetci olurlarsa siteye paypal bağış butonu eklersiniz olur biter.

blogger teması olarakta http://islamicbloggertemplate.blogspot.com.tr/2013/09/alquran-islamic-blogspot-template.html bu hoş bence.

biliyorum facebooktaki o sayfalari :) Üzücü ..sizi yanlis analamadim ben aslinda ben yanlis anlattim ...hata benimdi cünkü cok aciklayici bir yazi yazmadim..fikirlerinizi yazdiklrinizi begendim...benim yazdiklarim tepki deildi size tesekkür tarzinda bir yaziydi...evet ben kimim ?neden böyle bir sayfa acma geregi duyuorum? bilgilimiyim ? islami yasiyormuyum ? islami ben hakkiyla yasamadan , Bilgili olmadan kime nasil ne sunabilirim...diye düsündügümde sizin görüslerinz ve yazdiklariniz benim hosuma gitti ...cünkü benim gördüklerimi insanlarinda gördügünü farkina vardigini anladim... tema icinde tesekkür ederim...bizim 2 aydir acik olan facebook sayfamiz var ...hic orda paylastiklarimiz kendi yasammtimizdan bir alinti olarak insanlarin hayrina vesile olcak ve dinimizin emrettigi gibi bildiklerimizi karsi tarafada kirmadan incitmeden anlatarak yada ulastirarak emri bil maruf yapmamiz gerekli...

Emr-i Maruf Farzi kifayedir..ve yapilmadigi zaman ilim yok olur.cehalet artar ,fitneye boyun egmis oluruz...Hadisi Serifte Efendimiz HZ.MUHAMMET A.s

ALLAH C.C nun Yeryüzünde sehitlerden üstün mücahitleri vardir.Onlar Emr-i Maruf ve Nehy-i Münker yapanlardir.... imam Gazali

Bu sekilde Emr-i Maruf Yaptigimizda sartlarina uymamiz gerekmektedir..Emri bil maruf yapan kisi söylediklerinin tersini yani islama aykiri olan seyleri kendisi yapmamalidir...Nitekim KURAN-I AZIMÜSANDA

insanlara iyligi emreder de kendiniz unuturmusunuz... BAKARA - 44 buyuruyor..

ozaman emr-i maruf yapan insan ilmi ile amil olmalidir...yoksa ALLAH-Ü ALEM bunun hesabini Mahkemeyi kübrada sorar ve bu vebalin altindada kalkamayiz...

yazilarim da türkce karekter kullanamiyorum klavyem almanca...bunun icin özür dilerim