esernet1 adlı üyeden alıntı

açıkcası artık buradaki yorumları samimi bulmuyorum ? diğer konulara ilgi ne kadar artıyorsa bu konu o kadar düşürülmeye çalışılıyor yazık ... bunun gibi bir sürü örnek madem sevmiyorsunuz neden kullanıyorsunuz yada akıl veriyorsunuz entirika dolu karalama hareketleri konu açmayalım mı bu foruma bir daha ?


buradaki yorumları samimi bulmuyorum? altta olumlu yapılan yorumlara teşekkür ediyorsunuz, fakat olumsuz yorumlar, insanların başına gelen kötü tecrübeler olunca, bu yorumları samimi bulmuyorum. Sizin samimiyetiniz nerede? Neden olumsuz yorumlara karşı bir tavır içindesiniz? Adam antivirüs programı virüs buldu diyor ne var bunda? ilk 2 ay yükseldi sonra google'da kayboldu diyor, neden itiraz ediyorsunuz. Gelip buraya yalan mı söyleyecek?
Burada samimi bulunmaması gereken bir yorum varsa o da sizin yorumunuz. Bu yazıyı okuyan arkadaşları da bütün samimiyetimle uyarıyorum. Bu konu hakkında fikri olan varsa da lütfen belirtsin. Biliyorum ki forumda insanları bu tür tehlikelerden uzak tutmak isteyen bir sürü üye var, seslerini çıkartsınlar. Entrika dolu karalama hareketleriymiş bizim yaptığımız yorumlar. Neymiş konu açmayacaklar mıymış foruma, kardeşim bir bilgi paylaşırsın açarsın konunu, birşey soracaksınızdır, yardım bekliyorsundur açarsın konunu.. Bu tür bir program tanıtacaksın, açarsın konunu.. amaaa böyle olumsuz yorum gelince de insanlara çamur atmamalısınız. Olumsuz görüşlere tahammülünüz yoksa konu açmamak da sizin bileceğiniz birşeydir.