esernet1 adlı üyeden alıntı

koskoca google diyorsunuz iplerimi anlamayacak diyorsunuz

ben sze bir defa daha sistemimizi anlatıyorum

bir çok kullanıcı pc , sehir, ülkeleri farklı ve farklı yerlerden sitelere giriyor

bizim sistemimiz basit c# ile yazılmış ip lerle ping attırıp hit sağlayan sistem değildir,web tabanlı ülke,şehir ayrıştırmalı...içinde ****o,illegal olmayan bir ziyaretçi sitesidir... bu ping sstemlerinin inanılmaz zararı olduğunun farkındayız fakat...bizimki gerçek kişilerden oluşan bir dayanışma topluluğudur. Bu tür sitelerin google adwords reklamı yayınlanmadığınıda biliyorsunuzdur bizim reklamımız var bir çok kelimede google adwordste..... google'ı kandıramayız sadece sistemimiz değişik...ip değil tekrar söylüyorum ...


sorularıma yine cevap almadım. yeni sorular da soracağım. (eğer cevap verecekseniz hepsine birden verin lütfen, önceki yorumlardaki sorulara)
tamam gerçek kişilerden oluşan 100 kişilik bir kadro "aynı kendi ip'leriyle" sitelere girmeyecekler mi? arka arkaya x gün bu kendi ip'leriyle giren arkadaşları google mı farkedemeyecek? bakın otomatik ip belirleyen c# programından bahsetmedim hiç. bunun organikliği, doğallığı ve etik oluşu nerede? yani kim kandırılıyor burada? reklam vermiyorlar ve kişileri kandırmıyorlar diyelim. aramalarda üst sıralara çıkmak için google mı kandırılıyor? ki bu imkansız. ee o zaman kendilerini mi kandırıyorlar? aa siteme bugün 100 kişi fazla girmiş denilerek? ayırca sorularımın hepsine cevap vermeyecekseniz daha da buraya birşey yazmayacam. sizlere sorular sorup, sisteminizin zararlı olduğunu gösterip diğer arkadaşların farkına varmalarını sağlamak benim görevim.