sorularıma yine cevap almadım. yeni sorular da soracağım. (eğer cevap verecekseniz hepsine birden verin lütfen, önceki yorumlardaki sorulara)
tamam gerçek kişilerden oluşan 100 kişilik bir kadro "aynı kendi ip'leriyle" sitelere girmeyecekler mi? arka arkaya x gün bu kendi ip'leriyle giren arkadaşları google mı farkedemeyecek? bakın otomatik ip belirleyen c# programından bahsetmedim hiç. bunun organikliği, doğallığı ve etik oluşu nerede? yani kim kandırılıyor burada? reklam vermiyorlar ve kişileri kandırmıyorlar diyelim. aramalarda üst sıralara çıkmak için google mı kandırılıyor? ki bu imkansız. ee o zaman kendilerini mi kandırıyorlar? aa siteme bugün 100 kişi fazla girmiş denilerek? ayırca sorularımın hepsine cevap vermeyecekseniz daha da buraya birşey yazmayacam. sizlere sorular sorup, sisteminizin zararlı olduğunu gösterip diğer arkadaşların farkına varmalarını sağlamak benim görevim.
tamam gerçek kişilerden oluşan 100 kişilik bir kadro "aynı kendi ip'leriyle" sitelere girmeyecekler mi? arka arkaya x gün bu kendi ip'leriyle giren arkadaşları google mı farkedemeyecek? bakın otomatik ip belirleyen c# programından bahsetmedim hiç. bunun organikliği, doğallığı ve etik oluşu nerede? yani kim kandırılıyor burada? reklam vermiyorlar ve kişileri kandırmıyorlar diyelim. aramalarda üst sıralara çıkmak için google mı kandırılıyor? ki bu imkansız. ee o zaman kendilerini mi kandırıyorlar? aa siteme bugün 100 kişi fazla girmiş denilerek? ayırca sorularımın hepsine cevap vermeyecekseniz daha da buraya birşey yazmayacam. sizlere sorular sorup, sisteminizin zararlı olduğunu gösterip diğer arkadaşların farkına varmalarını sağlamak benim görevim.
Cidden Malcolm X abarttınız !
Şimdi arkadaş bir emek vermiş, beğenirsin beğenmezsin size kalmış tabi ki.
Bir kez yorumunuzu yapmışsınız üzerine bir kaç defa daha karşılıklı bilgi paylaşmış sınız lakin bu konu sertleşmeye başlamış.
Bence bu tartışmayı ( çünkü tartışma haline geliyor ) burada bitirin.
Arkadaşı tanımam etmem lakin bir emek vermiş tanıtımını yapmaya çalışıyor. Bize de düşen iyi veya kötü yorumumuzu yapıp arkadaşı takip etmek yada boş ver değip farklı konulara bakmak.
Ben size altın kazandıracağım demiyor arkadaş yada illa kullanın kullanacaksınız diye bir baskı da yapmıyor. Bu programlara benzer 100 lerce program var ve her biri, bir öncekinin hatalarını görüp biraz daha geliştiriyor.