Quadrini adlı üyeden alıntı

Cidden Malcolm X abarttınız !

Şimdi arkadaş bir emek vermiş, beğenirsin beğenmezsin size kalmış tabi ki.
Bir kez yorumunuzu yapmışsınız üzerine bir kaç defa daha karşılıklı bilgi paylaşmış sınız lakin bu konu sertleşmeye başlamış.
Bence bu tartışmayı ( çünkü tartışma haline geliyor ) burada bitirin.
Arkadaşı tanımam etmem lakin bir emek vermiş tanıtımını yapmaya çalışıyor. Bize de düşen iyi veya kötü yorumumuzu yapıp arkadaşı takip etmek yada boş ver değip farklı konulara bakmak.
Ben size altın kazandıracağım demiyor arkadaş yada illa kullanın kullanacaksınız diye bir baskı da yapmıyor. Bu programlara benzer 100 lerce program var ve her biri, bir öncekinin hatalarını görüp biraz daha geliştiriyor.


beğenip beğenmemek bana kalmışsa size ne oluyor?
bana düşen iyi ve kötü yorumumu yapmaksa, yaptım yorumumu. boş vermek fıtratımda yok demek ki, haklı olduğumu düşündüğüm şeyin arkasından sonuna kadar giderim. madem tanıtım yapıyor, sorduğum sorulara da cevap versin, ürün pazarlıyorsa ürün hakkında sorular sormuşum niye cevap vermiyor? arkadaş olumsuz yorum yapanları samimi bulmamış ve cevap hakkı doğmuş bana kullanmayacak mıyım? ayrıca arkadaş, bir tanesi hariç hiçbir soruma cevap vermedi ve soru sormaya devam ettim ben de, bunun neresinde sıkıntı var? kavga etmekle - tartışmak arasında bir fark vardır. biz burada görüşlerimizi paylaşıyoruz. kavga etmiyoruz. benim o arkadaşın kendisine karşı bir tavrım yok, programına karşı bir olumsuz düşüncem var ve bunu da defalarca söylemekten çekinmem.
ben adama senin ürününü zararlı görüyorum diyorum, samimi bulmuyorum diyor.