Quadrini adlı üyeden alıntı

Birincisi bir ürün pazarlamıyor sizden bir ücret talep etmiyor.
İkinci olarak size ne oluyor gibi sert söylemden kaçınınız üslup hatırlatma zorunda bırakmayınız.
Üç Programı zararlı görebilirsiniz aklınızda soru işaretleri olabilir fakat bunu şu an bana yaptığınız gibi sert bir şekilde yazmayarak yapmalısınız.
Haklı veya haksız size burada fırça atar gibi konuşmalar yapmaya kimse izin vermez...

"Cidden Malcolm X abarttınız !"
bu ünlem neyin ünlemi o zaman?
soruları böyle diğer yorumlarımdaki gibi birden sorunca sert oluyorsa kusuruma bakmayınız, ama kimseye bir düşmanlığım yok, kimseyi de kırmak istemem. "size ne oluyor" da bu ünlemli cümlenizeydi, bunun dışında, araya girip de ayırma davranışınızı çok hoş buldum aslında, ayrıca üslup da hatırlatabilirsiniz bunda bir beis yoktur.
eğer bir sert üslup varsa tek sebebi sorularıma verilmeyen cevaplardır. arkadaş şahsına bir hakaret gibi algıladıysa burada herkesin arasında özür dilemekten de gocunmam. ama arkadaşımız da "entrika dolu karalama hareketi dedi, biz olumsuz yapanları gayrı samimi buldu...
hangi seo kitabında var böyle birşey dedim, matt cutts'un bakışı dedim, reklamverenler kandırılmıyor mu dedim, etik mi doğal mı dedim, google mı yoksa kendileri mi, kim kandırılıyor dedim, 2 ay yükselip düşen dedim, aynı türden hangi konuya destek vermişim dedim.. var mı hiçbirisine cevap? olsun, arkadaşın canı sağolsun.. ama ben insanları uyarmakla mükellefim..