Sanırım bölgeye göre değişir kuş fiyatları, benim bahsettiğim kuşlar kırık olma söz konusu değil :) Ben çok kılımdır böyle konularda, kafes hediye edebilirim fakat çok fazla dikkat çekmez. Kuşu alan mutlaka kafesi alır, fakat kafesi alan kuşu alır mı? Orası muamma diyebilirim. İlerleyen zamanlarda belli bir kitleye ulaştığım zaman bu şekilde yarışmalar düzenleyebilirim, bu durum herkesin işine gelebilir. Lakin şu an piyasada en çok tutulan hayvanlardan birisi Muhabbet Kuşları olduğu için böyle bir karar aldım. İnşallah işe yarar..
ya şahsen canlı hayvanın transferide sorun
sehir içi bir nebze elde giderde adam kazandı karsta oturuyorsa onun lojistiği sorun:)
hayvan yolda hasta oldu öldü mazallah al başına belayı ben mesela kafes olsa katılırım kafes güzelse tabi ama evde hali hazırda muhabbet kuşum varken bir kuşa daha gerek yok derim :) katılım az olur anladın değil mi bakış açımı sen kafes akvaryum akvaryumda hazır sistem olan veya samplı sistem için akvaryum motoru hediye etmeyi dene
hediye etmeye karar verirsen ne hediye edeceğini benimle paylaş ben sana uyguna temin ederim buradan kazanana ben kargolarım sende ücretini bana ödersin