ya şahsen canlı hayvanın transferide sorun
sehir içi bir nebze elde giderde adam kazandı karsta oturuyorsa onun lojistiği sorun:)
hayvan yolda hasta oldu öldü mazallah al başına belayı ben mesela kafes olsa katılırım kafes güzelse tabi ama evde hali hazırda muhabbet kuşum varken bir kuşa daha gerek yok derim :) katılım az olur anladın değil mi bakış açımı sen kafes akvaryum akvaryumda hazır sistem olan veya samplı sistem için akvaryum motoru hediye etmeyi dene
hediye etmeye karar verirsen ne hediye edeceğini benimle paylaş ben sana uyguna temin ederim buradan kazanana ben kargolarım sende ücretini bana ödersin
sehir içi bir nebze elde giderde adam kazandı karsta oturuyorsa onun lojistiği sorun:)
hayvan yolda hasta oldu öldü mazallah al başına belayı ben mesela kafes olsa katılırım kafes güzelse tabi ama evde hali hazırda muhabbet kuşum varken bir kuşa daha gerek yok derim :) katılım az olur anladın değil mi bakış açımı sen kafes akvaryum akvaryumda hazır sistem olan veya samplı sistem için akvaryum motoru hediye etmeyi dene
hediye etmeye karar verirsen ne hediye edeceğini benimle paylaş ben sana uyguna temin ederim buradan kazanana ben kargolarım sende ücretini bana ödersin
Ben sizin sitenizi biliyorum sanırım, kafekusu.com du galiba yanlış hatırlamıyorsam? Kuş içeride gidiyor, ben tam Türkiye'nin ortasındayım. Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşayan birisi görmedim. Koyacağımız kutu, kafes vs. bunun içine suyu ve yemi konulacak zaten.
Sizin düşüncenize de katılıyorum, lakin sitenin aktif olabilmesi gerekiyor. Her hafta bir anket yaparım hangi hayvan türünü benziyorsunuz diye? 1. gelen hayvan türü örneğin; köpek, hemen tutup köpek tasması yarışması düzenleriz veya köpek maması yarışması düzenleriz. Her seferinde köpek denk geliyor? Bu sefer ankette 2. olan hayvan türünü seçip o hayvanın ihtiyaçları üzerine ürünler gönderebiliriz.