-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, bir zamanlar Maskot, İndex, ranklar vs. tamamını 150 TL'ye özel yaptırmıştım bir sitem için ve o sitem kapandı. Sizce nasıl görünüyor index olarak?
http://www.hayvanlar.gen.tr/default.php
kişisel bloğ • tevfik.org
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
index güzel ama site açıldığında tezat oluşturuyor. Canlı bir ortamda cansız bir ortama geçiş yapıyoruz. Ana sitede de benzer renk uyumu ve canlılık olursa daha güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
mhalat adlı üyeden alıntı
index güzel ama site açıldığında tezat oluşturuyor. Canlı bir ortamda cansız bir ortama geçiş yapıyoruz. Ana sitede de benzer renk uyumu ve canlılık olursa daha güzel olur.
Arka plana el atacağım zamanla, arka planı şu an deneme amaçlı koydum işin açığı her bilgisayarda aynı olabilmesi için büyük bir resim gerekiyor. Onu bir şekilde ayarlayacağım, index genel anlamda iyi olmasına sevindim teşekkürler yorumunuz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gayet güzel olmuş yapanın ellerine sağlık. Yalnız solalt2 css'deki yazıda küçük bir kayma var gibi. Forumun arka planına anlam veremedim açıkçası :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam sadece forum ile kalmayın, güzel bir portal tasarlayın ve forumda ki konuları portalda da gösterin. Kayıp hayvanlar ile alakalı ilanlar yahut sahiplenmesi gereken hayvanlar ile ilgili bilgileri portal kısmında verebilirsiniz
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
TEHET adlı üyeden alıntı
Gayet güzel olmuş yapanın ellerine sağlık. Yalnız solalt2 css'deki yazıda küçük bir kayma var gibi. Forumun arka planına anlam veremedim açıkçası :p
Allah razı olsun kodlayan Chakkal (Ümit KIRBAŞ) Nerede kayma var hocam bir görüntü sunarsanız daha fazla yardımcı olursunuz. Ufak ufak hataları gidermeye çalışıyoruz.
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Hocam sadece forum ile kalmayın, güzel bir portal tasarlayın ve forumda ki konuları portalda da gösterin. Kayıp hayvanlar ile alakalı ilanlar yahut sahiplenmesi gereken hayvanlar ile ilgili bilgileri portal kısmında verebilirsiniz
Teşekkür ederim yorumun için :)
Yavaş yavaş yapıyorum, Hayvan sahibi olanlar dostları ile kısa videolar çekebilmeleri için video scripti de araştırıyorum. Güzel düşüncelerim var site için ama biraz zaman gerekiyor, zamanla çok güzel şeyler yapacağıma inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bende normal görünüyor ama sanırım bilgisayar kaynaklı, bilgisayar ekranınız kaç inç öğrenebilir miyim?
Bende: