-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zula Oyundan bahsediyorsunuz anlaşılan ben KBT ye katıldım gerçekten güzel.Zevkli bir oyun ama pek aktif map yok bunun nedeni KBT'de olması.Map eksiği var ama olanlarda da geneli ölüm oynu kurduğu için standart 2-3 mapte oyun oynanıyor şu anda.Evet eksikler ve hataları var ama bildirdikçede güzelleştiriyorlar.Emin olun bana 1 haftada bildirimler sonucu 2-3 güncelleme geldi ve bildirdiklerimin hepsi olmasada bazıları giderildi.
Başlıca sorunlar ne mi?
-Silah atma veya yerden alma yok ama geleceğini tahmin ediyoruz.
-Silah çeşidi yok ama KBT'de olduğu için yavaş yavaş ekleniyor.
-Ölenlerin cesetleri kağıt gibi fırlıyor ama geçen gün girdiğimde eskisi kadar değildi yani azaltılmış.
-Silah sesleri çok yapmacık geliyor düzeltirler diye umuyoruz.
Oyun gerçekten çok güzel.Tabii bizim emek sever abilerimiz hileleri paylaşınca gene oyunun zevki kaçacaktır. Ama şu an KBT deneyen biri olarak gerçekten güzel efektler.Hele ki oda da takım seçim efekti mükemmel olmuş denediğim oyunlar arasında gördüğüm ilk bu tarz bir giriş ve çok hoşuma gitti.
Açık betaya geçtiğinde hep birlikte deneriz beyler bayanlar.Şuan KBT de kalabalık olmayınca çabuk sıkılıyorsun 2-3 kişiye karşı oynamaktan ama dolu oda oldumu tadından yenmiyor
Ek Olarak: bu arada galiba ilk türk yapımı oyun diye anlayan arkadaşlar var hayır fps online olarak yapılan ilk türk oyunu İKV ilk mmorpg diye biliyorum yanılıyor muyum?
Felix
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlısı ya inşallah sonuda "Wolfteam" denen çocuk oyunu gibi olmaz.Aslında ilk zamanlarında oynuyordum fakat şimdi çoluk çocuk...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Oyunun adı ne, resim görünmüyor.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
KBT aşamasında denedim oyunu yanlış anlaşılmasın ama bir kurtumuz eksik aynı wolfteam :(
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Oyunun videolarına baktım, sitelerine baktım, Madbyte Games, Elite Gaming Studio vs sitelerine baktım. Tam 5 kişi IKV'den Zula'ya atlamış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Geliştirilmeye başlandığından beri takip ediyorum, uzun süredir geliştirilmekte. Güzel olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok eleştiren var kbt bu kadar uzun mu sürer,çok var zor açılır gibi şeyler söylüyor ama adamlar uğraşıyorlar. 2 günde 1 güncelleme geliyor ve eksikler hatalar gideriliyor. Açılışı uzun sürecek olsa da güzel olacak. Şu benim forum hesabımı açsalar bi