Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
citation'nun googlede ki karşılığını bildiğim kadarıyla yazayım.Elimizde 3 tane site olsun. A,B ve C.
A ve B siteleri, C sitesinden Link almış olsun. Google Bu linkleri okudugu zaman, Şöyle bir algı oluşturur. C sitesi hem A sitesine hemde B sitesine Link veriyorsa, Demek ki A ve B sitesinin içerikleri benzerdir der. Eğer A sitesi Spam Yapan bir site ise, Bu B sitesinede zarar verir.
Benim bildiğim Bu. Bir nevi Kişi-Dost ilişkisi. Bana dostunu söyle, sana Kim oldugunu Söylim'in google gözünden Bakışı denilebilir.
Bu çok yanlış bir düşünce böyle ise bittik demektir. Çünkü benim yerime biri backlin yaparsa ne olucak ? c sitesini hiç bilmiyorum art niyetli birisi sitemin linkini oraya verdi ?.
Ben özgün içerik giren,düzenli araklıklarla içerik ekleyen google 'nin istediği gibi bir site isem başkasının yaptığı şey yüzünden zarar görürsem ve sitem bu yüzden gelişmezse bu zararı kim karşılayacak ?,Açıksası söyledikleriniz tartışmaya açık bir konu :D öyle olmaz bence ya o zaman hepten gider tüm siteler :rolleyes: