fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam bana sorarsanız en rahatı flash oyun sitesi derim.
Fakat dersenizki benim 5-6 kişilik ekibim var o zaman smf veya vbulletin altyapılı bir forum kurun orada sadece belirli kullanıcı gruplarının oyun paylaşabileceği bir konseptle kurun.
Ama şuanda oyun blogu , oyun forumu gibi şeyler tutması için gerçekten emek lazım.
İyi Forumlar :)
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bence güzel durabilir yani hem kısa hem öz gibi geldi bana
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
oyun formu acsan ekip toplayıp gerçekten güzel olur
ekipte olmak isterim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece Oyun kelimesine yükleneceksen bu senin şansını en fazla %00da bilmem kaç anca şansın olur. Yani sadece bir oyuna odaklanman tek başına isen eğer daha uygun olur.
Eğer bi ekibin varsa istediğin konuda özgün içerikle yükselebilirsin. Velhasıl tek başına oyun kelimesi ile birşey bekleme derim Sn. Google'Dan.
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Danci adlı üyeden alıntı
Öncelikle cevap için sizede teşekkür ederim. Ben bu isimle bir şeyler yapar mıyım düşüncesindeyim. Yoksa maddi ve manevi harcamalar yapmaya hazırım. Yani sadece bu ismin iş görür mü? Sorusu aklıma takılmış durumda.
Tek başına birşey yapman çok zor. Çünkü bu işi 7/24 güncel tutan oyun siteleri var. Gerek Flash oyun olsun, gerek oyun inceleme ve yeni çıkacak oyunların makalelerini yazan siteler olsun çok yoğun Milyon Trafiğe sahip siteler var. Senin bu işte yükselmen için 7/24 güncel olman lazım ve sürekli siteyi güncellemek gerekiyor. Bunun yanında bir ekibin olması lazım.
Özetle tek başına oyun kelimesi ile birşey yapamazsın. Ama uzmanlığın olan bi dalda daha iyi bir iş yapabilirsin.
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bence şöyle birşey yapın bi youtube kanalıyla anlaşın çok yüksek abonesi ve izlenmesi olucak 20k 30k civarında kabul ederse eğer , sitenizi oyun inceleme sitesi yapın wordpress veya başka bir scriptle beraber her çekilen oyun incelemesini güncel olarak orada paylaşın ve bide site için sohbet bölümü yapınki misafirler sıkılmasın.
Bunları yaptıktan sonra eğer konsept tutarsa zaten gerisi kendiliğinden gelicektir.
Kolay Gelsin :)