lostyazilim

Doğrulanmış sayfanın faydaları nedir

27 Mesajlar 5.318 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)
Siz para dediniz şimdi forumda ne kadar para kazanma istekli adam varsa sizi soru yağmuruna tutarlar :D

www.parkpera.com
wmaraci
reklam

SerhadNet SerhadNet Ben Yeniyim Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

çetin adlı üyeden alıntı

Şu anda dediğiniz (5k) gerçekten komik bir fiyat bu sayfa için. Zamanla bu oran günlük 8-10k+ çıkıcak beğeniler. Bir çok yabancı radyo face sayfalarında gördüm ilğinç videolar paylaşın :) milyonlarca beğenileri olmuş sadece video paylaşımlarından. + Facebook kendi kendine sayfayı onaylı yapmaz bazı kriterleri var. Onları uygulayıp başvuru yapmak gerek araştırdım ama pek sahlam bir bilğiye ulaşamadım siz ne gibi çalışma yaptınız. Sayfa adresini, kayıt olurken eklediğiniz mail adresi,site vs vs gibi çalışmanızı sakıncası yoksa PM ile yollayabilirsen bizde uğraşalım. Tekrardan hayırlı olsun

Videoları genelde youtube üzerinden çekiyorum.Çünkü Facebook kendi videonuzu da koysanız bazen telif hakkı uyarısı veriyor.Benim sayfamda radyo sayfası oldugu için müzik paylasıyoruz ve bu da sayfayı tehlikeye sokabilir diye video yüklemiyorum.

Onaylanma için ise tahmini olarak sayfanın kategorisinin doğru olması,hakkımızda,iletişim bilgileri,tanıtım kısımlarının güzel ve açıklayıcı şekilde yazılması.web sitesinin girilmesi ve web sitesine facebook uygulamalarından birinin koyulması,mesela beğen kutusu ya da sayfanızdaki bir gönderiyi facebooktan sitenize gömmek gibi..

Ben hiç bir başvuru yapmadım.Fakat her alana özellikle dikkat ettim.şuan 37 bine gidiyor fakat daha 1.5 aya kadar 4 bin felandı sayfa,bekliyoruz bakalım :)

Ek Olarak:

castiel adlı üyeden alıntı

Siz para dediniz şimdi forumda ne kadar para kazanma istekli adam varsa sizi soru yağmuruna tutarlar :D

Evet para kazanmak herkes ister ama yıllarca emek verip gecenizi gündüzünüze kattıgınız bir şeyi öyle bir anda satmak olmuyor.Direk para kazanmak nerde görülmüş :) Fakat bir anda hiç reddedilemeyecek bir teklif alacakmışım gibi hissediyorum :) geçen gün 9 bin gibi bir fiyat söyleyen oldu fakat ciddiye de alamıyorum pek

sanalvadi.net

cetin cetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 2, (%100)
Yo öyle müzik videoları falan değil ben size özelden linkleri attım bir kaçtanesinin bir inceleyin. Benim haber sayfam olmasına rağmen buradaki videolarla baya bir üye çekmeye başladım. :)

SerhadNet adlı üyeden alıntı

Videoları genelde youtube üzerinden çekiyorum.Çünkü Facebook kendi videonuzu da koysanız bazen telif hakkı uyarısı veriyor.Benim sayfamda radyo sayfası oldugu için müzik paylasıyoruz ve bu da sayfayı tehlikeye sokabilir diye video yüklemiyorum.

Onaylanma için ise tahmini olarak sayfanın kategorisinin doğru olması,hakkımızda,iletişim bilgileri,tanıtım kısımlarının güzel ve açıklayıcı şekilde yazılması.web sitesinin girilmesi ve web sitesine facebook uygulamalarından birinin koyulması,mesela beğen kutusu ya da sayfanızdaki bir gönderiyi facebooktan sitenize gömmek gibi..

Ben hiç bir başvuru yapmadım.Fakat her alana özellikle dikkat ettim.şuan 37 bine gidiyor fakat daha 1.5 aya kadar 4 bin felandı sayfa,bekliyoruz bakalım :)

Ek Olarak:

Evet para kazanmak herkes ister ama yıllarca emek verip gecenizi gündüzünüze kattıgınız bir şeyi öyle bir anda satmak olmuyor.Direk para kazanmak nerde görülmüş :) Fakat bir anda hiç reddedilemeyecek bir teklif alacakmışım gibi hissediyorum :) geçen gün 9 bin gibi bir fiyat söyleyen oldu fakat ciddiye de alamıyorum pek

mehmet takalak mehmet takalak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek kamu görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
doğrulanmış nedemek ya ilk defa duydum

Ek Olarak: doğrulanmış nedemek ya ilk defa duydum

Ek Olarak: at bakim bi

wmaraci
wmaraci

SerhadNet SerhadNet Ben Yeniyim Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
10 bin tlye sattım gitti

sanalvadi.net

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)

SerhadNet adlı üyeden alıntı

10 bin tlye sattım gitti

sattığınız sayfanın linkini atabilirmisiniz merak ettim.

disparity disparity Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 43 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
Sayfa link alabilir miyim?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al