bilgive adlı üyeden alıntı

Kendi web sitesi Blogger'da ya, .com'lusunun da wordpress'te barındırıldığını sanıyor herhalde :) İyi güldüm, yalnız. com'lu web sitesi wordpress tabanlı ya. Kadın, garibim öyle anlamış ne yapsın. Onu da mahsur görmek lazım. Elbette blogger açan herkes, web sitesi nedir, ne değildir tam olarak bilmek zorunda değil. Aslında düzgün bir şekilde anlatılabilir ancak anlatıma biraz da kızgınlık eklenirse, zaten; bir daha e-posta göndermeyeceğini düşünüyorum. Eğer anlarsa zaten sıkıntı kalmaz.

Ek olarak; buradan gördüğüm kadarıyla güler yüzlü ve akıllı bir bayan. Eğer kendisine bilgi verilirse, anlayacağını düşünüyorum. En azından bilgilenmiş olur.


Sueda adlı üyeden alıntı

Kadın kanıt olarak bunu gösteriyor ama bizle alakası yok :)
http://web.archive.org/web/20130806072814/http://makyajgunlugu.com/


Sueda hanım, gerekli mail teknik ekibimiz adına tarafımca gönderilmiştir. Artık size rahatsızlık vereceğini sanmıyorum.

Merhaba, Hacer hanım

Size yazma sebebim bilmediğiniz konular hakkında yaygara yaparak, karalama çalışması yürütmeniz. Etik olmayan bir şey varsa sizin yaptığınızdır. Sueda hanıma sitemdeki içeriği kullandınız işte kanıtı diyerek gönderdiğiniz tehditkar maillere ve kanıta çocuklar dahi güler.

http://web.archive.org/web/20130806072814/http://makyajgunlugu.com/

Yukarıdaki linkte gönderdiğiniz sözde delil bizim web sitemize ait değildir. makyajgunlugu.com adresi tarafımızca August 24, 2014 tarihinde kayıt ettirilmiş olup tüm hakları bize aittir. Ayrıca .com/.net/.org uzantılı alan adlarında önce gelen alır mantığı vardır, yani kimse gelip diyemez ki bu adres benim. Hukuki çerçevede bir web sitesi kayıt ettirildiği tarihten sonraki girilen içerikten sorumludur, alan adının yeni sahibinin önceki içerikten ve durumlardan sorumlu tutulması söz konusu değildir. 24 Ağustos 2014 tarihinden yani makyajgunlugu.com alan adı tarafımızca kayıt ettirildiği tarihten itibaren size ve sayfanıza ait herhangi bir döküman kullandığımızı tespit ettiyseniz, dilediğiniz şekilde hakkınızı arayabilirsiniz.

Rahatsızlığınızı anlayabiliyorum, 4 aylık bir web sitenin hızla yükselerek ilk sayfada yerini alması sizi elbette rahatsız edecektir. Ancak bu yaptığınızla makyajgunlugu.com ekibini tamamen kamçılamış bulunuyorsunuz. Fazla üzerine düşmediğimiz bu web sitesine daha fazla önem vererek size ait olan bütün sayfaların google ve diğer arama motorlarında gerilemesini sağlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. İlaveten twitter üzerinden yaptığınız karalama çalışması delil olarak arşivimize alınmıştır, kimse makyajgunlugu.com teknik ve içerik ekibini edepsizlikle itham edemez.

Hakkınızı dilediğiniz gibi arayabilirsiniz, daha fazla tehdit ve tehkir edici maillerle bizlere rahatsızlık vermeyeceğinizi umuyorum.

İyi günler.

makyajgunlugu.com

Ahmet Akdeniz
Sunucu Yöneticisi.