Merhaba sevgili arkadaşlarım , büyüklerim. Fikirkalemi.com sitesinin sahibi dostum Ö.M.K. ile yeni bir projeye başlıyoruz. Video üzerine kurulu daha önce yapılmamış büyük ses getirecek bir projemiz var.

Proje için tema çizimlerine okulda başlamıştım. A4 kağıdına kabataslak çizimlerim bittikten sonra az çok neye benzediğini gördük. Tasarımda istediğimiz gibi oldu açıkçası. Daha önce de dediğim gibi video izleme sitesi olacak . Ama bizi diğerlerinden ayıracak olan tek bir konu altında birleşen videoları yayınlayacağız. Aslında büyük ilgi gören fakat İnternet Ortamında daha önce yapılmayan , ilgi görmeyen bir vizyon üzerine kurulu projemiz.

Facebook , twitter , friendfeed gibi sosyal paylaşım ağlarında da büyük ses getirecek projemiz bizim için büyük bir gelecek vaad ediyor. Başlangıçta videolarımızı YouTube üzerinden yayınlayacağız. Sistemimiz büyüdükçe ad yaptıkça taklitlerimiz çıktıkça kendi playerımızı yapmayı düşünüyoruz. Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarından büyük ilgi görmeyi planlıyoruz. Bu yüzden şimdiden o çalışmalara da başlamış durumdayız. Projenin en iyi yanlarından biride sınırsız içerik olması. Yani eskiden bu yana milyonlarca sistemimize uygun videolar var . Yenileride her geçen gün ekleniyor. Buda bizim sürekliliğimizi sağlıyor.

Henüz daha adını bulamadığımız projemizden çok şey bekliyoruz. Umarız istediğimiz gibi olur. Büyük geliyoruz . Dostlarımız sevinsin , düşmanlarımız korksun

Okuyan herkese teşekkürler…

Kaynak