gunluk ekonomi adlı üyeden alıntı

Acaba kaç tane link aldınız?
Mail olarak mi geldi yoksa webmaster toolsta mi gördünüz?


Siteyi kurduktan 4 ay sonra 1 çalışma ondan 2 ay sonra ise 1 calısma daha yapıldı baskada hiçbisey yaplımadı. Mail olarak geldi wm toolsa girip bakın işlemlerden diyordu. Ss i webmastertoolstan manuel işlemler sayfasından aldım.

Ek Olarak:

MertBalci adlı üyeden alıntı

Kalitesiz sadece Pr değeri olan sitelerin tüm sayfalarından link verdikleri için bu normal.


Evet linkler kalitesizdi galiba. Sizin paketiniz oladuğunuda simdi gördüm amacım sizin veya diğer arkadasların işini baltalamak değil yanlış anlamayın lütfen.

Ek Olarak:

erkolay adlı üyeden alıntı

Backlink resmen ateşten gömlek olmuş. 2 backlink çalışması diyorsunuz: İkisi de paket miydi? Öyle ise normal, ama sadece 2 siteden link alıp da bu sonuçla karşılaştıysanız hepimizin hali duman.


1 2 ay arayla yaptırılmış backlink paketi idi. İlk başlarda bayaa fayadlı idi anahtar kelimelerimde yandexte 1. sayfaları gördüm(simdi 2 ye düşmüşüm)

Ek Olarak:

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Uyarıda neden tarih 16 Ekim'i göstermekte hocam uyarıyı yeni mi gördünüz ? Daha öncesinde yaptığınız bir çalışma sonucu olmasın bunlar ?


Yok zaten hepi topu 2 adet çalışma yaptırdım. Uyarıyı 16 ekim tarihinde gördüm foruma yazmayı yeni akıl ettim. Sadece calısma yaptıracak arkadaslar olursa bilgilensinler kalitesiz linkler almasınlar diye...

Ek Olarak:

Siteme gelen bağlantıları webmastertools dan reddetme imkanım varmıdır?