Size naçizane birkaç önerim olacak,
Wordpress kullanıyorsunuz, siteniz mobil dostu değil, responsive bir tasarımla temanızı değiştirin, mobil dostu yapın.
Aylık 8 bin gösterim ile 2000+ kazanan siteler mevcut TO %3 ve üzeri olana kadar reklam alanlarını zaman zaman değiştirerek çeşitli denemeler yapın ve bu orana yaklaşmayı deneyin.
Ayrıca, kazanç görselinizi de kaldırmanızı tavsiye ederim, kazanç paylaşımları yapmak Google tarafından pek etik karşılanan bir durum değil. Siteniz için risk oluşturabilir.
Bol kazançlar.
Wordpress kullanıyorsunuz, siteniz mobil dostu değil, responsive bir tasarımla temanızı değiştirin, mobil dostu yapın.
Aylık 8 bin gösterim ile 2000+ kazanan siteler mevcut TO %3 ve üzeri olana kadar reklam alanlarını zaman zaman değiştirerek çeşitli denemeler yapın ve bu orana yaklaşmayı deneyin.
Ayrıca, kazanç görselinizi de kaldırmanızı tavsiye ederim, kazanç paylaşımları yapmak Google tarafından pek etik karşılanan bir durum değil. Siteniz için risk oluşturabilir.
Bol kazançlar.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tavsiyenize uyarak görseli kaldırdım. Ayrıca kullandığım tema Responsive bir tema olan Hueman. Fakat sitenin genelinde mobile uygun duyarlı reklam kullanmıyorum sanırım bu yüzden biraz kaymalar görünüyor olabilir. Daha önce mobile plugin diye bir eklenti kullanıyor ve tüm reklam birimlerini duyarlı olarak kullanıyordum fakat bu sefer tık çok ama tbm değerleri inanılmaz düşük oluyordu. Ben şimsi yazı bölümündeki 728-90 reklamı yazının altına alarak bir süre deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Bağlantı reklamları eklediğim zaman diğer reklamlarında tbm si düştüğü gibi aynı zamanda bağlantı reklamlarına 0,07 tbm gibi çok düşük bir oran veriyor ziyaretçiyi başka sitelere 7 kuruşa satmak gibi geliyor insana