Malcolm X adlı üyeden alıntı

bunlara ek olarak da, nasıl bir değişiklik yapıyorsanız yapın ama 2 hafta boyunca ziyaretçi hareketlerine dikkat edin, nasıl bir tepki veriyorlar gözlemleyin. kısa vadeli 2-3 günlük bakıp ani kararlar vermeyin.

Aslında doğru söylüyorsunuz çok kısa sürede karar vermemek gerekir. Az önce dediğim gibi 728-90 reklamı yazı altına aldım bu şekilde mobil ve masaüstü kazanç ve ziyaretleri takip ederek 1-2 hafta bu şekilde deneyeceğim.

Ek Olarak:

Eksi35 adlı üyeden alıntı

Evet, Hueman teması normalde mobil dostudur fakat yaptığınız manuel ayarlar temayı bozmuş olabilir. https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ bu bağlantıdan sitenizi sorguladığınızda mobil dostu olmadığını göreceksiniz.

Ayrıca, esnek reklam kodlarını kullanmanızı önermiyorum fakat dediğiniz gibi yukarıdaki 728x90 boyutundaki reklamı aşağıya yazı sonuna çekip ortaladığınızda daha yüksek verim alabilirsiniz. Tüm reklam kodlarını 336x280 olarak kullansanız bile mobilde kayma sorunu olmayacaktır ki, ben de bu şekilde kullanıyorum.

Dediğiniz sitede kontrol ettim ama google çeviriyi yanlış yorumlamadımsa eğer mobil dostu olarak görünüyor. Fakat dediğiniz gibi tema üzerindeki bir takım değişiklikler bu şekilde algılanmasına sebep oluyor olabilir.336-280 ve 250-250 reklam birimlerini yazı içinde ben de kullanıyorum fakat Kategori ve Ana sayfada esnek reklam kullanıyorum.Bu bölgeleri tabletimden de nasıl göründüğünü kontrol ederek 728-90 reklam birimi ile değiştirebilirim belki.