farukkarahan adlı üyeden alıntı
Paylaşılanı öne çıkarmak seçeneğini hiç kullanmadım. Facebook Reklamı ve Sayfa Beğenisini Daha önce yapmıştım. Amaç içeriği beğendirmek ise güzel ancak sayfa beğenisi düşük. İçerik beğendirmenin uzun vadede işe yarayacağını pek sanmıyorum. Bu benim görüşüm.En iyi geri dönüşü Sayfa Beğendirme de aldım.
Ben içerik beğendirme aldım hocam. Dün bitmişti reklam gösterimleri ama hala sayfa beğenisi ve paylaşımlar artıyor. Reklamların biteli saatler oldu ama yüzlerce sayfa beğenisi ve paylaşım hala devam ediyor. abau gidişlede edecek gibi. Ama tabiki zamanla ve deneme yanılmayla en güzel sonucu alacağım. Bir kaç gün sonra 100 tllik direk sayfa beğendirme reklamı vereceğim.
Hocam uye cekimi yapmak pek saglikli olmuyor bence onun yerine sayfanin reklamini verin faceye boylece gelen kullanici kendisi begenmis olur gitme orani duser aktiflik orani artar 100tlye guzel begeni alirsiniz :)
Yok şimdiye kadar giden olmadı hocam şükür saatler oldu reklamların biteli ama hala sayfaya üye olan ve paylaşımda bulunan var. Kısa zamanda sayfa beğenisi için reklam verip birde öyle deneyeceğim. Faydalı olan reklamı bulana kadar devam...