Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

enbabaoyunlar[.]com ile bir bağlantınız var mı hocam ?

Hiçbir alakam yokdur üstad noldu herhangi bir açıkmı keşfettiniz?

Ek Olarak:

Danci adlı üyeden alıntı

Seni çok iyi anlıyorum fakat bu işler eskiye yeniye bakmıyor. Eskiden bende sen gibi düşünürdüm film siteleri o kadar hit alıyor ve reklamlarla gelir elde ediyor gibi gibi... Daha sonra maliyet koydum ortaya ve en fazla 3 hafta sonra "Patron Mutlu Son İstiyor" filmini yayınladım diye kara listeye eklenmişti site.

Ancak şu var ki; Kara listeye eklendikten sonra her ne kadar değerlendirme isteği göndersen de fayda etmeyecektir. Çünkü bir kere sabıka kaydın oluştu ikincisini de o isim altında yaparsın diye fırsat vermezler.

Yinede gönlünü ikilemek istemem sen bildiğini yap ve araştırmalarına devam et. Burada olmaz, olur gibi konuşursam yanlış yol izlerim.

Dönüşünüz için teşekkür ederim üstad tabiki burada size karşı çıkacak deyilim siz bu konuda tecrübe edinmiş ve yaşadıklarını bizimle paylaşan değerli bir webmastırımızsınız :)

Bu konuda yardımcı olabilecek fikir yürütebilecek ana sayfamın tekrar indexlenebilir hale getirebilecek arkadaşlar varsa lütfen iletişime geçsin veya konuya pm atsınlar