daha 3-4 gün önce benze konu açtım , aynı olaylar , samimi olamayan arkadaş arar , büyük işe giriyoruz der , planım var falan filan :D

Aslında gidip bu hosting ve domain cahilliklerini yüzlerine vurmak isterdim. (bilmeyene lafım yok ama bilmeyip sağdan soldan duyduğu şeylerle 2 lirlık şeyi 200 liraya satmaya çalışan, eşini, dostunu , arkadaşını kazıklayarak para kazanmayı hayal edenlere çok lafım var. )

Sonra düşündüm, gidip anlatsam bile boşa çene çalmış olacağım , bence beni takmayacaklar bile. Kendi küçüklüğüm aklıma geliyor , ilkokul, lise yıllarında filan internetten para kazanmak diye arattırırdım ve bir kaç saçmalığa da inanmışlığım vardı. Yalnız tabii bunlar küçük çocuk değil , aklı başında adamlar çoğu. Fakat ilk defa böyle bir sistemle karşılaşmışlarsa ve gaza getirildiyseler ben onların gözünden bakıyorum da , inanmak zor değil.

İşte gidip doğrusunu anlatıp görevimi yapmam gerekir miydi? bence gerekirdi , gitmedik ama ne yapacaksın ...

Şimdi bu mega holdings saçmalığının ayrıntılarına gireceğim ama ekşide yeterince açıklanmış boşa kalabalık yapmayayım.

Sadece şu linki vereyim; sözde bunlar dünya çapında holding, google trends'e bakıyoruz aaa sadece Türkiye var :

https://www.google.com.tr/trends/explore#q=mega%20holdings

Şunu da ekleyelim içlerinden sinsi olanlar 3 yıl sonra belki kazanırlar ama 6 yıl sonra ne yapacaklar? Birinin yazdığı gibi ; bu kadar inandın bu işe git kendi zincirini kur, direk ilk halka sen ol tüm sistemin parası sana gelsin , neden başka bir sistemin sol halkası oluyorsun.

:D