lostyazilim

Mega Holdings Hakkında Okuyun

13 Mesajlar 2.552 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cqds cqds WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında bunlar çok zeki oda şurdan başlıyor, diyolarki ben bu işe 2.000 TL verdim tamam benim üstümden para kazandılar ama neden ben başkalarının üstünden para kazanmayayım? işte bu fikir bide örnek olarak seminerde gösteriyolar altlarında son model otomobil yani bu iş bu kadar kolay mı ya? sonuçta müslüman bi ülkede yaşıyoruz hatta kızların çoğu başı kapalı... yani ben anlamıyorum ya da anlamak istemiyorum bi müslüman insan saadet zincirine neden katılır? yani para hırsı insanın gözünü bu kadar mı kör eder? para için akrabalarını bile bu işe alıyolar... cidden zaman çok kötü.

wmaraci
reklam

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)
Bende biseyler yazayım bu ibineler hakkında asıl işim bir tekstil fabrikasında güvenlikçilik. 19 yaşlarında işçilerden bir kardeşimin elinde, fabrikaya girişte "internetten para kazanmak" gibi bir adı olan kitap görünce ilgimi çekti. Daha sonraları, bu arkadaşın elinde başka bir gün "web sitesi yapmak" gibi yada ona benzer isimde bir kitap daha görünce dayanamadım sordum. İlgi alanlarımız aynıydı sonuçta, sohbet etmek istedim. Elindeki kitabı sorunca "abi sen anlamazsın boşver" dedi. Olum seviyorum böyle şeyleri ne iş webmasterlığa mı özeniyosun falan diye sorunca, gözlerinde bir ışık gördüm, bayada inanmış, abi çok para kazanacam yakında yokum buralarda gibisinden konuştu durdu. Nasıl olacak bu iş dediğimde, ben anlamaz mışım, zaten o da tam izah edemezmiş ama çok eminmiş. Neyse çocuğu faceden takibe aldım bu "mega holding" midir nedir, onunla ilgili yazılar paylaşıp duruyodu, hatta o meretin müdavimlerinden takım elbiseli arkadaşlar pastanelerde falab görüsmeler. Bu iş dışarıdan bakınca baya bir cazip geliyor. Esrarlı ve gizemli tutmaları yok mu belkide ona tav oluyor insanlar. Takibe devam ettim. O da fabrikaya her girişinde güvenlik kulubesine gelip, sen ne kadar kazanıyosun kendi sitenden dedi, ben aylık 20-30 bazen 5 tl falan deyince alaycı bir sekilde guldu adam bana. Zoruma gitmedi değil :) neyse o arkadaş bir aya çok zengin biri ve bmw marka arabayla gelecekti fabrikaya çalısmaya değil ama, dalga geçiyorum diye beni ziyarete "hani inanmıyodun ya" diyebilmek için. Aradan 7 ay geçti
Sonuç: hala asgari ücrete son ütücü...

Ek Olarak: Telden yazdim yanlisim olabilir kusura bakmayin
cqds

kişi bu mesajı beğendi.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Bana da çok anlattılar, hala da anlatıyorlar, Yok Dubai falan filan. Bende s.laga yatıyorum. Aynı dediklerini söylüyorlar, yok web site bilmem ne bilmem ne.

Komisyon üsülü çalışıyorlar. Müşteri getir %5'si senin falan gibi. Anlayacağın 50 lira kazanmak için kardeşim dediği adama 2 Bin lira takıyorlar.

Benim web'e yatıracak 2 bin'im olsun vallah aylık 6-7 bin kaldırırm adsense'den :D

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al