miharbisukarak adlı üyeden alıntı
Konuyla ne kadar alakalıdır bilmem ama geçen gün yaşadığım bir diyaloğu aktarmak istiyorum.Geçenlerde bir arkadaş tanıdığı birini yönlendirdi bana "sanayi de dükkanı olan bi abim var dükkana web sitesi yaptırmak istiyo bi görüşürmüsün" dedi. Tabi dedim.
Sözü edilen şahısla telefonda görüştük sanayide bir dükkanı olduğunu dükkan için websitesi yaptırmak istediğini söyledi bu işin piyasası nedir diye sorunca kendimce açıklamaya çalıştım bende.
İstediği özelliklere göre fiyatın değişebileceğini teferruatlı birşey ise ona göre fiyatların artıp düşebileceğinden bahsettim fakat sizin yaptırcağınız site için kurumsal bir firmayla görüştüğünüzde 2000 veya üstü fiyat biçerler. Sizin bütçenize uygun olursa 1000 TL'ye yaparım dedim.
Böyle söyleyince arkadaş kem küm etmeye başladı; "ya ben siteyi yaptıracağım ama 1000 TL çok benim için, tanıdık bir arkadaş var 200 liraya hallederim herşeyi bide rakı balık yaparız beraber hallolur." diye söyleyince bana. Ee o zaman beni niye aradınız dedim sağol bile demeden kapattı.
Döndüm o şahsı bana yönlendiren arkadaşa bir kere de düzgün aklı başında bir insan yönlendir diye fırça attım :D
Bir an kendimi gördüm sizin yerinizde :D
Bende firmanın birine sıfırdan psd to css+html yapıp, php ye dökecektik 1500 dedim, adam telefonla döndü benzer tasarımı bizim yiğenin arkadaşı 250 ye yaparım abi demiş. Eyv dedim kapattım :D