Bilge Adam adlı üyeden alıntı

Yeni domain lerin kendi isminde çıkması zaman alır.

Yapmanız gerekenler; seo ayarları, özgün içerikler, güncel konular, özel temalar, kendi kategorisine sahip web sitelerden temiz link tanıtım vb. kirli geçmiş link vb. temizleme, iyi bir hosting

yapmamanız gerekenler; paylaşımlı ip hosting, her siteden link tanıtım vb. alma. kopya içerik, aynı resimleri kullanma, hit programlarından kaçınma ve birçok durum söz konusu.

Bilgi sahibi olmak için okumak ve paylaşımlarda bulunmak gerekiyor. kendi kelimenize ait önünüzde bir çok tanınmış forum web vb. bulunmakta domain yaşınında 3, 5 ayı tamamlaması gerekiyor. yani aldım, kurdum, kazandır mantığı şuan için işlemiyor. web sitesi aşk gibidir ilgi ister özen ilgi sabır ve emek ister sonuca varmak öyle çokta basit değildir.


Hocam zaten bu site için baya bir uğraşım olacak, yazmayı seviyorum hoşuma gidiyor. Heleki derslerden geldikten sonra açıp bir şeyler yazmak beni çok rahatlatıyor. Bunu değerlendirmek amacıyla açtım. Sadece iş burada bitmiyor tabi ki, öğrenip elimden geldiğince işin içinde olma çabasındayım.