Ben şimdi 50 $lık facebook reklam kuponu ile https://www.facebook.com/sonhaberizle için reklam yaptırdım. Açıkçası para vermedim. 18.671 erişime 796 sayfa beğenisi aldım. Şimdiye kadar 70 TL harcadı.
Çok güzel bence hocam. Benim sayfama nazaran daha iyi durumdasınız. Ben 786.857 erişim ile okadar beğeni alabildim. Tesellim ise paylaşımların biraz yüksek olması. 2 Gün geçmesine rağmen hala paylaşımlardan dönüş var ve paylaşımlar hala devam ediyor.
Eğer yolunu bulursanız 100 liraya 10 bin uye çekebilirsiniz. Facebook reklamları ile.
Yolu derken hocam aydınlatırsanız sevinirim inanın.
içeriğinizi beğenen kişileri kendi adınız ile sayfayı beğenmeye davet edebilirsiniz. reklam yaptığınız videoları açın, ".... kişi beğendi" yazısına tıklayın. orada henüz sayfanızı beğenmemiş ancak içeriği beğenmiş kişileri davet edebilirsiniz. böylece reklamdan aldığınız verimi arttırmış olursunuz. sürekli davet ete tıklamak biraz sıkıcı olabilir :)
Mutlaka dediğinizi uygulayacağım hocam bunuda sayenizde yeni öğrendik. Çok teşekkürler. + Aklıma daha farklı güzel fikirler geliyor. Bazı aktiviteler düzenleme proje düzenleme çalışmalar üzerinde duruyorum. Faceye vereceğim reklam parası ile birazdaha bütçe ayırıp çekiliş ile mesela 2-3 çifti hafta sonu güzel bir kahvaltıya gönderebilirim İstanbul boğazda :) Şöyle denize karşı :) Yada haftada bir çeyrek altın çekilişi düzenleyebilirim, sinemayada gönderebilirim :) vs vs gibi sosyal aktiviteler ayarlama düşüncem var. Sayfam üzerinden. Bakalım kısmet birşeyler yapacağım inşallah...