-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merak ediyorum acaba Türkiye'de ThemeForest kalitesinde temalar ne zaman üretilicek. Yani o çıtayı yakalayabilecek miyiz bir gün merak ediyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba
Öncelikle şahsi görüşümü belirtmek isterim ki " bence bize çok uzak" diyebilirim bu konu hakkında. Yapan arkadaşların hakkını yemek doğru olmaz. Yapan 1-2 arkadaş var. Onlarda fiyatı yüksek tutuyor, ama değer mi orası kişiden kişiye değişir ama bence değer.
1-2 kod öğrendin diye coder oldun diye bir şey yok veya hazır temayı kod bilgin ile düzenleyip sonrada bunu kendi malınmış gibi piyasaya sunmak artık ne yazık ki çok kolay. Bu işin kalitesi çok ama çok düştü. Herkese yaptırılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo & WebMaster
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence aşılması gereken en büyük engel tasarımcı sadece tasarım yapıcak front-end kavramı sadece html css js backend cide kendi işini yapıcak bu sisteme geçebilirsek herkez uzmanlaşabilir.Ama Türkiye'de herşeyi biliceksin 1500 de maaş işine gelirse uygulanıyor hala.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Türkiyeden de themeforesta tema yapan birçok kişi var. Yapılmıyor değil yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
o değil de şöyle bir temaya denk geldim. kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. ne bi baksanız ya?
http://face.tarifdeposu.com/ek olarak çok komik değil mi fsdffh
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zaten bir çok türk var themeforestta bahsettiğiniz kalitede tema yayınlayanlar... ama kasteddiğiniz şey forumdaki temaların o kaliteye gelmesiyse o biraz imkansız... simple game isimli flash oyun sitesi teması yaptık, arayüz tasarımından kodlamalarına kadar herşeyi kaliteli... üstüne dökümantasyon yazdım, destek forumu açtım satın alanlara her türlü yardımı sağladım... themeforestta temalar $45-$55 dolar arası e bizde bu kadar uğraştıktan sonra açılış için 50tl sonrasında 100tl den satmaya başladık temayı... ne oldu dersin :) ? her gelen 50tlden istedi, satın alan temayı günlerce ona özel düzenlemeler yapalım istedi... yani anlayacağın wmaracı,*** gibi forumlarda tema yapıp satarken tema kalitesi kendi kendine yükselmez... ben developerım 2 hafta uğraşacağıma 4 hafta da uğraşırım ortaya çok kaliteli şeyler çıkartırım ama karşılığını almıyorsam niye buna uğraşayım ?
Sonuç olarak tek temayla bıraktım buralarda çalışmayı şimdi yurtdışına çalışıyorum kafam rahat :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad