-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki vermeyi düşünen arkadaşlar için küçük bir ipucunda bulunmak istiyorum.
Reklamınızı bi gönderi üzerine veriniz. Bu gönderi ilgi çekicek bir gönderi olsun. Ve vericeğim ipucu şöyle; hedef kitlenizi minimuma indirin. İndirdikce eriştiğiniz gösterimin arttıgını görüceksiniz. (Mesela yaş çok önemli)
Diyelim ki bir oyun siteniz var. 45 yaşından sonraki adamı ne yapıcaksınız? Hayır tabi oynayan vardır. Fakat bi 18 19 yaş grubu olamaz. 15 - 25 mesela. Hem erişiminiz artıcak hem verdiğiniz paraya değicek.
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrca görseller üzerinden çok fazla yazı yazmaktan kaçının. Bu onayını kolaylaştırır ve erişimi arttırır. Facebook un saçmalıkları
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu hedeflediğiniz kullanıcılara göre değişir. yaş, ilgili alanı, gibi hedeflemeler yaparsanız;
haftada 800-1000 beğeni alabilirsiniz. Bu benim tecrübe ettiğim. Bir teknoloji sayfası belki daha fazla ilgi görebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zaten facebook'a reklam vermekteki amaç bu dediğin kriterlere göre düzenlendiği için tercih ediyoruz. Bu tarz düzenleme yapmadan veren varsa bir zahmet vermesim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook reklamlarında herşey koyacağınız tanıtım fotografına bağlı fazla aşırı yazı yerine güzel etkili bir foto ve güzel bir slogan daha tatmin edici bir sonuç verecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
6 gün önce sayfa beğenisi için günlük 5$ lık bütçe ile sayfa beğenisi için facebooka reklam werdim. bugün 6. gün toplam erişilen kişi 58.090 yeni beğeni 2989 an itibari ile ben memnun kaldım.. tabi site kategorisine göre beğeni sayısı değişiyor olabilir. 2989 kişiye 30 dolar harcadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.