natronda ilk zamanlar bende çok çektim.ama şuan düzeldi.ilk sayfada arkadaşın dediği gibi.her zaman onlar haklı.geçen sene host her gün 2-3 defa çöküyordu.ticket açıyordum.düzeltene kadar cevap vermezler.düzelttikten sonra bizde normal derler :D ama şuan idare eder durumda.en azından isimtescilin hostunu gördükten sonra natro çok çok daha iyi gözüktü gözüme.
İsimtescile hiç girmeseydin hocam, sinirlerim depreşiyor :D Panellerini kullanmak için özel kurs alman gerek. Ne zaman hostta sorun çıksa hemen 1 önceki ayın yedeğine geri döndürüp hiçbir sıkıntı yok, gayet güzel çalışıyor, tarayıcınızı kontrol edin diyorlar. Telefon açıyorum, bağlanıyorum, adam sinirlenmeye başladığımı anladığı an telefonu suratıma kapatıp sms atıyor, telefon bağlantısındaki teknik sorundan dolayı işlemleri ticket ile gerçekleştirin vs diyor :D Sonra siteyi heklediler. İnanmazsın , mühendislerimizin rutin güvenlik kontrolüdür. Sunucularımızda barınan siteleri belirli aralıklarla güvenlik testine sokarız vs. Biz yaptık diyor. Ekranda kocaman hacked by xdragon yazıyordu oysa :D En son aradım açar açmaz bol bol küfür edip kapattım.