wmaraci reklam
tr.link

Websta.me Tarzı Script

13 Mesajlar 2.614 Okunma
acebozum
tr.link

altunoren altunoren bilmenizgerek.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Yazılım, Grafik Tasarım
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 25 / 99
  • Ticaret 0, (%0)

Servet USLUER adlı üyeden alıntı

Kendi dediğinizi kendiniz çürütmüşsünüz :D:D komik gerçekten :D white list uygulamalar vardır. Bunlar için limitlendirilme yoktur. Limitlendirilme olmayan sınırlı sitelere anlık uygulamaya kaç kişi giriş yapılabilir, işlem yapabilir. Bir giren kullanıcı hiç işlem yapmadan çıkış yapacak. Vs. Zaten sizin yaptığınız internette ücretsiz paylaşılan sistem. Yorum attırmadan tutunda beğeni takip, etiket arama kullanıcı arama vs. herşey mevcut. Tasarım farklı. Yani ücretsiz bir şeyi ben sıfırdan yaptım desenizde anlamı kalmıyo.

Ahkam keser gibi konuşmanıza karşılık bunları söylüyorum. Siz heralde 20-30 kişi siteyi kullanacak düşüncesindesiniz. Ben sitelerimi sadece hemen hemen fotoğraf sıralama indirme, etiket arama beğenme takip gibi işlemleri kastettim. Takipçi scriptini kastetmedim. Şuanda sitelerimiz de anlık 200-400 arasında online var. Akıl hocalığınız için teşekkür ederim. Biz bu konuları aşalı 2 yıl oldu. ;)

Diğer instagram uygulamalarımda 2 bin'i aşan kullanıcı var... 2 yılınız boşa gitmiş :) iyi çalışmalar.

googleasistan
reklam

Servet USLUER Servet USLUER WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 71 / 41
  • Ticaret 19, (%100)

altunoren adlı üyeden alıntı

Diğer instagram uygulamalarımda 2 bin'i aşan kullanıcı var... 2 yılınız boşa gitmiş :) iyi çalışmalar.

:D:D 2 K kullanınız var diyosunuz da neyin ne olduğu hakkında yorumlarınız gerçekten güldürüyo. Tebrik ederim bu yolda devam edin.

altunoren altunoren bilmenizgerek.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Yazılım, Grafik Tasarım
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 25 / 99
  • Ticaret 0, (%0)

Servet USLUER adlı üyeden alıntı

:D:D 2 K kullanınız var diyosunuz da neyin ne olduğu hakkında yorumlarınız gerçekten güldürüyo. Tebrik ederim bu yolda devam edin.

Ben limit olarak "instagram developers" sisteminin kullanıcı başına 30 fotoğraf like'lama hakkı verdiğini söyledim siz nerelere çektiniz. websta.me, gramfeed, instalook gibi siteler "sıradan kişiler" tarafından açılmış sitelerdir. ve üye sayısı 500k ve üstüdür :))

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al