Servet USLUER adlı üyeden alıntı
Kendi dediğinizi kendiniz çürütmüşsünüz :D:D komik gerçekten :D white list uygulamalar vardır. Bunlar için limitlendirilme yoktur. Limitlendirilme olmayan sınırlı sitelere anlık uygulamaya kaç kişi giriş yapılabilir, işlem yapabilir. Bir giren kullanıcı hiç işlem yapmadan çıkış yapacak. Vs. Zaten sizin yaptığınız internette ücretsiz paylaşılan sistem. Yorum attırmadan tutunda beğeni takip, etiket arama kullanıcı arama vs. herşey mevcut. Tasarım farklı. Yani ücretsiz bir şeyi ben sıfırdan yaptım desenizde anlamı kalmıyo.Ahkam keser gibi konuşmanıza karşılık bunları söylüyorum. Siz heralde 20-30 kişi siteyi kullanacak düşüncesindesiniz. Ben sitelerimi sadece hemen hemen fotoğraf sıralama indirme, etiket arama beğenme takip gibi işlemleri kastettim. Takipçi scriptini kastetmedim. Şuanda sitelerimiz de anlık 200-400 arasında online var. Akıl hocalığınız için teşekkür ederim. Biz bu konuları aşalı 2 yıl oldu. ;)
Diğer instagram uygulamalarımda 2 bin'i aşan kullanıcı var... 2 yılınız boşa gitmiş :) iyi çalışmalar.