-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her blogun bir sorunu var. O reklam alanına nasıl reklamveren bulacak? Bunun piyasası nedir? Bu sorunları kökten çözebilecek kazançlı bir proje.Anlatıyorum.
Bir site kurulacak. Ve ürün listesi olucak bu ürün listesi tablo şeklinde olucak. Ürünler sitelerdeki reklam alanları olacak. Themeforest daki temaları düşünün. O şekilde ürünler listeli yanında fiyatı. Fakat verdiğim örneğe bakmayın çok farklı bir şey.
2 tip üyelik olucak. Reklamveren ve alan. Alan yani blog sahipleri bütün bilgileri girecekler. (Bi analiz kodu eklenebilir sitelere) Fiyatı onlar değil bu reklam sitesi belirleyecek. Belirli kriterlere göre. Ve reklamverenler herhangi bir siteden reklam aldıgında o reklamalanın o reklam alanında kişinin reklamı gözükecek. Hesabına para yatırılacak. Bu reklam sitesi de %5 lik komisyon alacak.
Ürün detaylarında kaç yıldır bulunduğu aylık olarak hiti, hitap ettiği kitle hakkında bilgi olacak. İnteraktif bir reklam alışverişi olacak. Reklamveren kişi rahatlıkla istediği kitleyi bulabilecek, reklamalan da kolaylıkla reklamvereni bulabilecek kısa sürede istediği (emeğinin karşılığı olan) kazancı sağlıyabilecek.
Kriterler için belirli bir işlem belirlenicek. Yani her site aynı düzene göre değerlendirilip fiyat belirlenecek. Aylık olarak sitenin durumuna göre fiyat güncellenicek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam yarısına kadar okudum. İyi güzelde.
1. Projeyi nekadara yaptıracaksınız
2. Analiz kodları okadar basit değil
3. Geçerli ve geçersiz tıklamaları sayabilecekmi
4. Reklam veren sizden iyi bir analiz ister. Tıklandıktan sonra gelen kişi sitede ne yaptı
vs vs
Analiz kodları çok sıkıntılı sırf onlar için 6 bin tl fiyat teklifi aldım. Bende hazır sistem kurluydu analiz edemiyordum. Sonra rafa kaldırdım projeyi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Adsense TR kuralım diyorsun yani :)? Çok yüksek bir bütçeniz olmadığı sürece imkansız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben mantıklı buldum. Bence site kurulacak burda sitelerinde reklam satmaya çlaışan arkadaşlar site sahibine site ile ilgili istatistiklerini reklam alanlarını istediği ücretleri koyacaklar sergilenecek binevi sahibinden gibi yani neden bu kadar karıştırmaya gerek yok adam burda tek tek konu okuyacağına orda işte kategori seçer yaş aralığ site konusu reklam boyutu fiyat aralığı vs vs bence olabilir mantıklı
Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun