mondschein adlı üyeden alıntı

aynen hocam. üniversite 3 ve 4 de sonra atanıp ogretmen oldum 2 yıl da oyle. yaz tatillerin memlekete arkadaslar okey oynamaya cagırırdı. filo hareketine gore okeye giderdim.

sonra ne yaptım. tum sömürgeleri patlatıp hesabı sildim. tekrar baslamaktan korktum. o kadar emek ver. geceni gunduzune kat zordu bırakmak zor...

Aynen hocam, belki de zamanının tarayıcı tabanlı en iyi oyunu diyebilirim ama bağımlılığı çok kötüydü, çok insan gördüm kendisini kaptıran, keza bizde öyleydik, ama kurulan dostluklar ve samimi ortam güzeldi, birde eski serverlar vardı (server mı diyorduk onu da unuttum :) ) bir abi yüzünden sıralamada ilk 10 da olan filom yakalanmıştı bunun sebebi onun ihmalkarlığı olduğu için bana yanlış hatırlamıyorum 5. yada 13. serverdan hesabını vermişti, öyle bir server olamaz, 1 kişiye bir sonda atın tüm server karışır adamlar öyle eski oyunda, 1 yere saldırmakta yürek isterdi o serverda 100 binlerce savunma donanımları, plazma atıcılar filan. Aman aman bizden uzak...

Konu sahibi içinde, siteniz hayırlı olsun hocam, umarım başarılı ve kalıcı bir girişim olur.