-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WP Super Cache kurduktan sonra Böyle birşey çıkıyor ve dosyaların hepsini yenilediğim halde kurtulamadım? Bilen arkadaş yazmaktan çekinmesin lütfen....
"Zlib Çıktı Sıkıştırma Etkin!
PHP, ziyaretçilerinizin gördüğü verileri sıkıştırıyor. Bunu devre dışı bırakmak, eklentinin önbelleğe aldığı sayfaların tekrar tekrar sıkıştırılmaması için tavsiye edilir. (Hata Giderme bölümünde 21. maddeyi okuyun.) PHP.ini dosyanızı düzenleme yönergeleri için bu sayfayı okuyun."
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Anladığım kadarıyla ya aynı işe yarayan iki eklenti çakışması söz konusu sunucudada aynı kurulum olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şu anda tek bir eklenti kurulu w3 total cache yi kurunca aynı anlama gelen bu uyarı çıkıyor. Çözemedim.... yardım lütfen
"Either the PHP configuration, web server configuration or a script in the WordPress installation has zlib.output_compression enabled.
Please locate and disable this setting to ensure proper HTTP compression behavior."
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çevirisi : web sitenizde zlib.output_compression adlı veri şuan etkin.
eklentiyi çalıştırmak için lütfen devre dışı bırakın tarzı bir yazı var. birseylerin aktif olmasından dolayı hata vermekte büyük ihtimal.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çözmeye çalışıyorum ama php configrasyonunu ben yapamıyorum ticket oluşturdum 1 saattir bakan yok (isimtescil)