-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar , benim bir tane adsense hesabım var.Bu hesap youtubeye bağlı ve düzenli gelir elde ediyor.Geçen ay pin kodu yola çıktı ve şuan halen elime ulaşmadı adsense panelinde pin kodu kısmında ise "Yeni Pin" iste yazıyor.Şimdi ben yeni pin istemelimiyim yoksa beklemelimiyim.Ben biraz daha beklemek istiyorum beklesem sorun olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance / Internet Works
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
36, (%97)
Hocam adsense pin doğrulamasında posta falan göndermiyorlar. Çok nadir gönderdikleri oluyor. 3 defa pin isteme hakkınız var siz pini isteyin. 3.sünden sonra pin elinize ulaşmadığında sizden adınıza kayıtlı herhangi bir fatura isteyecekler. Bu elektrik su veya doğalgaz faturası olabilir. Eğer oda yoksa herhangi bir fatura bulun photoshop' la oynayın kabul ediyorlar. Bir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum ama hala tereddütdeyseniz bu konularda bilgili arkadaşlara' da danışmanızda fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum pin'i beklemene de gerek yok aslında, PIN kodu adresinizi doğrulamak için gönderilir mantığı budur. Eğer üzerinde adsenseye girdiğiniz adres yazan sizin adınıza bir fatura varsa ( cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz vb.) bu faturanın bir örneğini google'a gönderirsen anında adresin onaylanır pin kodu girmene de gerek kalmaz, beklemene de.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
https://support.google.com/adsense/contact/id_verification?hl=tr&rd=2yukarıdaki linke tıklayın gerekli alanları doldurun, Ek Gönder kısmından da üzerinde adınız soyadınız ve adsenseye kaydolurken girdiğiniz adresin aynısı yazan faturayı gönderin.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Furkan Akman adlı üyeden alıntı
bunu biliyorum ama çoğu kişiye pin kodu geliyor.Bazılarına gelmiyor.Benim sorum şimdi "Yeni Pin İste" butonuna basmasam bişey olur mu 1 hafta daha bekleyeceğim.
bana 1.5 ay sonra gelmişti :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yeni pin istemen gerekli. Muhtemelen önceki istediğin pin süresi geçmiş olabilir.