lostyazilim
tr.link

ililturkiyem.com

7 Mesajlar 1.342 Okunma
acebozum
tr.link

machine34 machine34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek makina teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba

ililturkiyem.com domain ismi icin kapsamlı bir site scripti dusunmekteyim.
ilk etapta duşuncem proje ortaklığıdır.Bu şekilde almış olduğum bir kac teklif var ama tam aklımdaki işlevlere göre bir cıtayı artırmaktayım.
hostu ben saglayacagım siz hic bir masraf yapmayacaksınız.gerekirse özel sunucu kiralanacaktır( ileriye dönük).
yapılacak olan site icerigi nasıl dolacak diye bir düşunce geldi ise aklınıza türkiyenin hemen hemen her bölgesinde arkadaslarım var vakitelerinin cogunu internette gecirmektedir.site icerigini özgün bir sekilde o illerdeki arkadaslara gerek orjinal foto cekimleri ile eklemeleri saglayacagız.
özgün içerik dolayası ile lehimize bir telif hakkı olmayacak aksine telif hakkımız olacaktır.

site içerigi ne olacak diye dusunduyseniz.
örnegin ililturkiyem anasayfa türkiye ile ilgili genel kısa öz bilgiler ve bi takım reklam alanları.
alt katagoru olarak amasya agrı van zongulda vb iller anasayfasında genel bilgiler cami muze gezilcek yerler havası haberleri foto galeri vb vb.
alt alt katagori olarak amasya ili ---- merzifon ilçesinden yukardaki sekilde cami muze g.yerler foto galeri vb vb gibi.

her ile bi kac tane özel reklam alanı. aynı sekilde her ile özel bir kac reklam alanı.

şimdi amac ne diyorsunuz sanırım nasıl finansa edilecek.
tabiki ilk etapta tahmin ettiginiz gibi google reklamları ve özel ticari reklamlar fakat il ilce bazında.
örnek
anasayfa reklamlarında ülker yada türkcell yada goldmaster.
il ve ilçe sayfalarında ile yada ilcelere göre orada bulunan esnaflardan çeşitli reklamlar.
aylık reklamlar olarak zamanlı olacak bitiş tarihi baz alınacak otomatik sonlacak .
Kim reklam verirki demeyin reklam işi kolay kendiliginden reklam vermek icin sıraya gireceklere :) Tabiki 3-5 ay belkide 1 yıl sonra tam rayına oturacak.
ama şu bir gercekki türkiyeile ilgili cok kapsamlı bir site olacak.

siteye neden girsinler sorusuna cevap olarak bu kadar kapsamda il ilce bazında google aramalarında önce cıkacak ve rehber mahiyetinde olacak.
büyükşehirler olarak düşündügümüzde insanlar köylerine illerine ilçelerini internet ortamında takip edip gelismelerden haberdar olak istiyorlar bu sebep bile yetiyor.

neden reklam versinler. cok hit alan bir siteye emin olun buyuk firmalar bunun farkına varıp reklam veriyorlar ve suan farklı sitelerimizde almıs oldugumuz reklamlarımız mevcuıttur.örnek. wwwuydukurdu.com/forum daki reklamlar.

bu projede sadece script yada bu ililturkiyem.com icin farklı bir sistem yapabilirim derseniz yalnızca sen ve ben varız.başka kimse olmayacak.ileri donuk olarak kazanc elde etmeye başlayınca giderler düşülecek kar 2 ye bölünecektir.
bu şekilde her turlü anlaşmaya varım.

bunca acıklamadan sonra ciddi olarak bu projeye katılmak isterseniz lütfen 0541 511 1034 numaraları telefondan irtibat kurunuz.mail atmak isterseniz. info@avrupateknikservis.com ulasabilirsiniz.

Ümit GÜRZ
tesekkurler

wmaraci
reklam

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
Okuduğumu hayal etmeye çalıştım ama okuduğum kadarıyla kaldı sadece.
Bu projeyi somutlaştırdığınız zaman görsel bir şeyler sunarsanız yorum yapmak o zaman daha kaliteli olur.
Scripti merak ediyorum açıkça söylemek gerekirse.
Başarılar dilerim. Umarım yatırımına değer.

• Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

easlanhan adlı üyeden alıntı

Okuduğumu hayal etmeye çalıştım ama okuduğum kadarıyla kaldı sadece.
Bu projeyi somutlaştırdığınız zaman görsel bir şeyler sunarsanız yorum yapmak o zaman daha kaliteli olur.
Scripti merak ediyorum açıkça söylemek gerekirse.
Başarılar dilerim. Umarım yatırımına değer.

o kadar karamsar olmayın lütfen . :)
sehir tanıtım scriplerini bilirsiniz.
atıyorum istanbul icin yapılmıs bir tane düşünun . örnek http://engintasarim.com/wordpress/sehir/

bu tasarımın her il icin ilçe icin yapıldıgını dusunun.
anasayfada bir il ve ilçe arama yeri olsun. türkiye ile ilgili genel bilgiler olsun. nufusu konumu vb vb .

örnek atıyorum 100 il. 10000 ilçe.
her ilin 10 sayfası olsun.galeri muze haber vb vb.
100 il x 10 sayfa.= 1000 sayfa.
10000 ilçe x 10 sayfa = 100000 sayfa.

hepsi bu.:) ve en az bu . :)) mukemmel bir arşiv.
gittigidiyor sahibinden vb siteleri geçebilecegi kanatindeyim.

aslında gercekten zor degil.
ben ucundan baslayacagım ama gercekten emek isteyecek.hem benim icin hemde kodlayan icin.
içini doldurmak cok zor degil.dedigim gibi illerde arkadaslar var.
bir tema alıp güzel bir sunucu. her il için bir sql calıstırcam yine olur.
ama benim yapacagım biraz amatör kalır ben biraz daha profesyonel olsun istiyorum hem tek ben kazanmayım iki kişi kazansın istiyorum.
cok iddalıyım bu proje hayata gecsin tek iş bu olur.. her iki kişi içinde.

iyi temenniler için teşekkurler.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
E hazır bir kaç teklif varmış onlarla çıtayı güzel yükseltirsiniz
Hostingte ne var 100 tl ye bir dünya
Ha böyle bir proje içinde domain ne olmalı dersen ililturkiyem.com yanlış madem arsiv olacak
turkiyearsivi.com olmalı o domainde bana ait
SeoNet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ermaneray adlı üyeden alıntı

E hazır bir kaç teklif varmış onlarla çıtayı güzel yükseltirsiniz
Hostingte ne var 100 tl ye bir dünya
Ha böyle bir proje içinde domain ne olmalı dersen ililturkiyem.com yanlış madem arsiv olacak
turkiyearsivi.com olmalı o domainde bana ait

arşiv kısmı yanlış oldu sanırım.güncel bir bilgi kaynagı daha dogru olur sanırım.
ben amasyalıyım amasya nin bi kac tane ilçesinden biri olan merzifon.10 yıldır gitmedim. cok degişmiş.eskiden aklımda kalanları ve yeni olayları görmek isterim. yeni bi yer acılmıs yeni fotolar, mezarlıklarda dedemin babanemin kabrini görmek belediye başkanı olmuş arkadas. vb vb güncel ve eski bilgi resimler.
yada askere gittiğimi dusun googlede arıyorum merzifon 5.ana jet ussü.
hemen bakıyorum merzifonda ne yenir nerede gezilir.tarihi ne nasıl bir yer.
yada oralayım bakayım dedim kim öldü kim kaldı.
gibi gibi gibi :)
hatta aklımdaki her il ve ilçe icin basit bir chat sayfası vb seyler işte.

evet bi kac tane var. reklamlar vb seylerde takılıyor arkadaslar.
nerden bulacakmıs reklamı. yada neden reklam versinler gibi. :)
ve basite kacıyor. onu yapmam bunu yapamam. gibi .
bakıcaz bakalım bi kac yere yazıyorum bu ara cok istiyorum yapmak. 5 yıla yakındır domain bende sanırım. bırakmayıda dusunmuyorum bugun olmasa yarınm bisiler yuapacagım.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Fikir güzel ancak kullanici veri eklemez ise altından kalkılmaz. Ayrıca domaini ne yalan soyliyim beğenmedim. Nacizane :)

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
üyelik sistemi zaten olacak ayrıca kullanıcı ve yonetici yada mod. seklinde.
domain güzel ya neden güzel olmasın. tabiki sizin fikriniz.bu sekilde bi kac site var yapmaya calısmıslar ama olmamıs. isimleride begenmedim.en alakalı ililturkiyem.
http://www.ardost.net/
http://www.cografya.gen.tr/tr/
http://www.ililturkiye.com/

gibi .bende yaparsam böyle dandik olur sanırım :( arkadaslar emek vermis ama olmamıs. böyle yapmaktansa bekliyorum yapmıyorum.cunki onca emek olacak sonra donusu yok öyle devam etmek zorunda :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al