JustCode adlı üyeden alıntı

Önüne gelen wordpress kullanıyor zaten, bu piyasanın en cahiline bile sorsan bunların bir çoğunu biliyordur. Yerli, yabancı birçok kaynak zaten mevcut bununla ilgili. Diğer yazdıklarında dahil olarak gereksiz zaman kaybı diyorum.

Hocam wordpress eklenti yapabiliyormusunuz mesela ? yada bot ? burda basit şeyler yazmış olabilirim. fakat programlama eğitimleride olacak. bence siz şunu düşünsünüz. burada wm aracında toplam 100 kişi var diyelim 100 kişiden 15 kişi tema türkçeleştirme yapamıyor. aynı hesapta 100 kişi var diyelim bot yapabilen sayısı 100 de 1 hatta 100 de 0,01 dir.sadece wordpress düşünmez isek burada seo hakkında bilgisi olmayan 100 üzerinden 30 luk kesim var bunları video ile anlatmatı düşündüm.Siz wm aracını baz alarak konuştunuz sanırım.Joomla yı %100 kullanabilen sayısı burada 100 üzerinde 10.Artı teknik liselerde eğitimleri joomla wordpress üzeinden yapılıyor artık yazılım okuyanlar için diyorum. ben hit geleceğine eminim fakat ortalama bir rakam bulamıyorum 1 sene it gibi çalışıp emeğime değermi onu bilmiyorum açıkcası.