hocam açıkcası alttan yorum yapan sitede herkese cevap vermeyi düşünüyorum. internette olmayan onca ozel para kazandıran olaylarında eğitimini paylaşacağım. burda herkes wm aracını baz alıyor. bu işte yeni yetişen host nedir bilmeyen kişiler de mevcut . sitesindeki eklenti aslında doğru iken fakat bu olmadı diyip eklenti değiştirende mevcut. Bu yanlışların kodlamanın mantığına inmeyi düşünüyorum. Girişimcilik derleri vb. günlük 1 video düşünüyorum acıkcası. Girme taraftarıyım fakat şimdi bu işi sadece kendim yapacağım anlayan arkadaşım olmadığı için kişisel iste üzerinden gitmeyede yakınım sebebi şu genel bi webmaaster eğitim sitesini yontemek sorumluluk ister demeyelimde çok içerik ister fakat kişisel site okadar da sanki içerik istemez gibi geliyor. yanlışsam düzeltin. videoların ham hali olacağı için. belki birgün bu işten iyi sonuç alırsam genele geçip videoları yukleyip videoları düzenleyip genel siteye atabilirm diye düşünmekteyim
Madem öyle kişisel bir site ile başla daha sonra bi domain alıp değiştirirsin.Ama gir bu işe