FathArsln adlı üyeden alıntı

Vah..

yerli bir projenin başarısız olma ihtimali sizleri bu kadar mutlu edecekseydi, söyleseydiniz sizin için serverları kapatır açardık!!!

Arkadaşlar forumdaki her konuya birşeyler söyleme ve nedense bu forumda olan herkese sanki kendilerini ıspatlama çabasında, açıkçası üzülüyoruz bu durumu görünce.. Keşke sizlerin vediği tavsiyeler üzerine Geliyoo'da faydalı değişimler, gelişmeler yapmış olsaydık ama "ben uyardım düzelttiler" kibiri nerden geliyor bilemiyorum..

WMARACI'na çok değer vediğimiz için forumun kıymetli üyelerinin Geliyoo'dan ilk haberdar olması ve bizlere gerçekten faydalı önerilerde bulunabilmesi, projemize bir nebze de olsa TÜRK webmasterların katkıda bulunması adına burada konular açtık ve ilk burada duyurduk bir çok şeyi..

FAKAT sizi üzmek istemezdim ama Geliyoo için çalışmalarımız aynı hızda ve inançla devam ediyor. Ve sizden ricamız Geliyoo ile ilgili konularda lütfen bize katılmayın, konuya yazmayın lakin siz fikir beyan etmek için değil kullanıcılara kendizi tanıtmak için yazıyorsunuz.. WMaracı bir sözlük değil, haksız mıyım?

BİZ elimizden geldiğince (yoğun çalışma sürecimizden vakit buldukça), özellikle wmaracı'nda hiçbir soruyu cevapsız bırakmadık, haklı eleştirilerde haksızlık etmedik vede etmeyiz. Sonuç itibari ile bir şirket olarak buradayız, profesyonel olarak bir proje geliştiriyoruz! Ürünün hatalı veya eksik olması tamamlanmamış ve Ar-Ge'si süren bir ürün için zaten özür sebebi değildir..

Değerli arkadaşlar, geliyoo.com ve subdomainlerimizi bir süreliğine kapattık. Herzaman belirttiğimiz üzere Geliyoo bir projedir, ar-ge'si tüm hızıyla devam eden büyük bir projedir. Hak verirsiniz ki büyük projeler büyük emek ve uzun zaman ister. Geliyoo Bilişim olarak arama motoru, internet tarayıcı, yerli işletim sistemi ve yerli iletişim uygulamalarımızı geliştirmeye devam ediyoruz.

Geliyoo'yu destekleyen, eksiklerini gidermek adına her türlü eleştiriyi bizlere ileten arkadaşlara gönülden teşekkür ederiz. Kaygı duyan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz Geliyoo projesi kesinlikle öyle kolay vezgeçeceğimiz bir proje değildir, lütfen endişelenmeyiniz.

Ar-Ge çalışmalarımızın yoğunluğu ve testlerimizden dolayı zaman zaman geliyoo.com'un açılması ve kapanması tekrar edecektir. Yoğunluğumuzdan dolayı kaçırdğımız sorularınız olursa özelden de iletebilirsiniz, zaman buldukça sizlerle olmaya ve sizleri gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla

fatih bey
evet haksızsınız!

maalesef pohpohlanacak bir olay yapsaydınız emin olun alkışlanırdınız lakin
en baştan beri yaptıklarınız ortada madem kapattınız bunu kullanıcılara direk bildirmeniz gerekmez mi ?

hop canımız sıkıldı kapadık 2 3 ay sonra ah keyfimiz yerine geldi bi açalım böyle mantık var mı böyle bir işleyiş var mı sormak isterim size
zaten sistem çalışmıyordu bunu sizde bizde biliyoruz
sanal aleme türkiyenin milli arama motoru diye lanse ederseniz bende türkiye vatandaşı olarak kusura bakmayın ama bu konuda yazarım

siz yazmayın onlar yazsın neden ben yazmayayım bende bu forum üyesiyim diğer olumsuz düşünenlerde buraya üye buda forum konusu gelip olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip kendi reklamınızı yaparken iyi oluyorda böyle başaramadınız mı olumsuz yazan kabahatli oluyo.r.
ben size 1 sene öncesinden dedim seneye görüşürüz ben 1 sene sonranızı (geliyoo) görebiliyorken ve ben haklıyken gelipte siz yazmayın denir mi yazdıklarımda gerçeklerdir aksini siz dahil kimse inkar edemez sistem çalışmıyor facebook tan adulta yönlendiğini bile ben size tesbit etmişken bir teşekkürü bile çok gören acaba kim ?

ilk bu forumda geliyoo projesini açıkladık diyorsunuz o zaman neden geliyoo yu kapatıyoruz yazmadınız haberdar etmediniz.forumdaki arkadaşları
hadi onuda geçtim
bir çalışma sayfası yapıp logonuzu koyup şık bir çalışma sayfası bile yapmamanız bu işe nasıl baktığınızı gösteriyor sizi destekleyen kişiler sayfanızı ziyaret edince ne ile karşılaşıyor açın görün empati yapın bence.