Arkadaşlar kişisel yorumlarınızı paylaştığınız bu konu hakkında bende kendimce bir şeyler söylemek istiyorum.
Evet, çoğunuz olumsuzluktan yana konuşmuş ve insanların yapmak istedikleri projeler hakkında atıp tutmuşsunuz. Ama unutmayın ki siz ve BEN dahil küçük bir kişisel blog açmadan önce elinizdeki alan adlarını nasıl bir projede değerlendirelim diye bilir kişilerden fikir topluyoruz.
Demem o ki bu adamlarda onca zaman adını emek koydukları bir proje üzerinde çalıştılar. Ha tuttu ha tutmadı ama ortada koca bir emek var! Kimsenin emeğini beğenmek zorunda değilsiniz ama insanlık adına saygı duymak zorunda olduğunuzu unutmayın.
Madem bu kişilerin emekleri sizi tatmin etmedi yada siz yapılan işlerin içi boş olduğunu düşünüyorsunuz, o vakit Geliyoo'nun kalktığı koltuğa biri otursun gövde gösterisi yapsın da görelim!
Zaten şu gerçeği de unutmamak gerekir (Biz Türkler kendi yerli ürünlerimizi, projelerimizi her daim eleştirmekle yetinmişizdir) kalkıpta gelişmeleri için ne yapıyoruz?
Kusura bakmayın belki biraz haddimi aşmış olabilirim ama buda benim kendi kişisel görüşümdür.
Saygılarımla.