-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu projenin hakkını verebilirsen eğer ki verebileceğine inanıyorum böyle bir projeye ihtiyaç var bence.Günümüzde bunu yapan siteler var ama detaylı içerikte patlıyorlar senin projen hafife alınır bir şey değil.Şahsi fikrimdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji , Web Master ve Kodlama Blogum ;
www.dyildiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doping Creative adlı üyeden alıntı
Teşekürler zor bir iş hocam zevk ile yapacağım için.Hakkını vericeğimden eminim özelliklede programlama üzerine.Sorsan herkes wordpress biliyor. ama nekadar biliyor ? bunun farkında değiller işte.ama acıkcası yorumlardan sonra vazgeçmeye yakınım diyebilirim
Evet şuan böyle siteler var içerik paylaşım siteleri ama ne kadar iyiler ? Sağdan soldan aldıkları kodlarla paylaşım yapıyorlar.Çoğu site wareze yakın.Sen ise bunu tamamen farklı şekilde yansıtırsan eğitim odaları vs açarsan bence tutacaktır.Buna ciddi derece ihtyaç var diye düşünüyorum.Denemeye değer bir proje.İnsanların fikerleri senin fikirlerini köreltmemesi gerekir.
www.dyildiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim destek gerekir ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım memnuniyetle.
www.dyildiz.com
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
benim düşüncem sağa sola kaymamak. mesela wordpressde iyisen basit, sade ve güzel bir tasarım ile wordpressdersleri.com gibi bir site aç yanlızca wordpress içeriği sun. onu yoluna koyduktan sonra piyasadaki gereksinimi göz önünde bulundurarak diğer siteni aç ve wordpress ile alakalı olan sitenden reklamını yap.
tutarmı diye soracak olursan; soru-cevap, forum kısmı olursa bunların yanında eksiksiz bir ders arşivi olursa Allahta emeğinin karşılığını verir ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ile ilgili sizin düşündüğünüz kadar ayrıntılı olmasa da çok geniş kapsam da yardım siteleri var. Bu güzel projeniz içinde Blogger ile ilgili iddaalı bilginiz varsa sadece Blogger'a yönlenmenizi tavsiye ederim. ''Neden?'' diye soruyorsunuzdur şimdik Blogger'ın bilinmeyen bir sürü özellikleri var öyle blogger sayfaları var ki alt yapısı Blogger demezsiniz, bu konuda özellikle kendim çok geride kaldığımı farkındayım öğrenmek istiyorum ama bu konu hakkında yardımcı olan sayfalar göremedim tahmin ediyorum benim gibi öğrenmek isteyen çoktur, faydalı olmasını istiyorsanız Blogger kategorisi altında emeğiniz boşa çıkmayacaktır. Umarım anlatabilmişimdir :)