barisay adlı üyeden alıntı

Buna daha çok güldüm zamanında kişisel blogum 1 ayda seo kelimesinde ilk 3 deydi yaklaşık 5 6 ayda öyle kaldı ama geri dönüşü fazla olmadı gittim ukash kelimesinde kastım aylık 5000 tl gelirim vardı :)

vardı sonucunda ne oldu? Tmm kardeşim sen haklısın gülmeye devam et Allah bol kazanç versin. Seocular boşuna yapıyormuş demekki bu işi. Herkes önce kendi yaptığı işte ön plana çıkarsa profesyoneldir. Wmaraci "Makyaj" kelimesinde 1. sayfada olursa bu webmaster sitesinin profesyonelliğini başarısını mı gösterir?

Ek Olarak:

Buna daha çok güldüm zamanında kişisel blogum 1 ayda seo kelimesinde ilk 3 deydi yaklaşık 5 6 ayda öyle kaldı ama geri dönüşü fazla olmadı gittim ukash kelimesinde kastım aylık 5000 tl gelirim vardı :)

sizde seocuymuşunuz güya imzanızdan anlaşılıyor yorumlarınızdaki "saçmalık" vb ibareleri artık daha rahat anlıyorum kolay gelsin ukashta kaçıncı sıradasınız örnek siteyle alabilirmiyim? :D

Ek Olarak:

şuan emin olun ben size gülmeye başladım kendinizle o kadar çelişmişiniz ki. Mademki iyi seoucu seo kelimesinde kasmaz blogunuzu neden 3 anahtar kelime üzerine kurdunuz adsenseye çalışsanıza sizin dediğiniz gibi katlarsınız :D