vardı sonucunda ne oldu? Tmm kardeşim sen haklısın gülmeye devam et Allah bol kazanç versin. Seocular boşuna yapıyormuş demekki bu işi. Herkes önce kendi yaptığı işte ön plana çıkarsa profesyoneldir. Wmaraci "Makyaj" kelimesinde 1. sayfada olursa bu webmaster sitesinin profesyonelliğini başarısını mı gösterir?
Benim anlatmak istediğim konu seo kelimesinde uğraşacağına kadar gidip aynı rekabette bir çok adsense kelimesinde daha çok para uğraşacağın ve kimsenin dır dırını çekmeyip kendi siteni kasacağını söylüyorum ve bunu yapanda bir çok kişi var seo kelimesinde gördüklerin sadece show peşinde olan kişiler bloglardaki konuları toparlayarak kitap yazmakta üstlerine yok birde neyi anlamıyorum biliyor musun bu kitapları alan kişileri otorup bi bloga baksan aynılarını bulabilmek varken para vermeye ihtiyaç duymaları zamanında başka forumda internetten para kazanma yolları diye kitap çıkarıp 500 600 adet satan kişiler bu işi çözmüş kişilerdir. Tek sayfada İŞTE BÖYLE SİZİN GİBİLERİ bulup internetten para kazanılır demesi bu işin en iyi örneğidir.
şuan emin olun ben size gülmeye başladım kendinizle o kadar çelişmişiniz ki. Mademki iyi seoucu seo kelimesinde kasmaz blogunuzu neden 3 anahtar kelime üzerine kurdunuz adsenseye çalışsanıza sizin dediğiniz gibi katlarsınız :D
Sen rahat ol ben 2006 dan beri adsenseden para kazanıyorum. Sen daha adsense nedir bilmezken biz yabancı sektör kovalıyorduk.