parabelyum adlı üyeden alıntı

Hocam her ikinize de öncelikle vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim ancak biraz daha açıklayıcı olarak cevaplayabilir misiniz. Yani hocam akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde cevap verebilirseniz gerçekten sevinirim mesela (benimkiler örnektir inanmayın) :)

1) Google sitenizi tararken ilk cümlelere bakmaz ve tamamen eklenti kısmına ne girdiğiniz önemlidir.

2) Kesinlikle yazı başlığınız ile eklenti kısmı aynı olmalıdır ya da hayır bu ikisini farklı girmeniz daha çok fayda sağlayacaktır

3) Aynı şekilde açıklama kısmına yazınızın içinde bulunmayan bir şey girmelisiniz ya da hayır yazınızın giriş cümlelerini burada kullanmanız daha faydalı olacaktır gibi gibi :)

Bir kere nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum o yüzden henüz sitem daha yeni kurulmuşken doğru bir istikamette gitmek istiyorum o yüzden çabam. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bunu sana oturup uzun uzun yazmak isterdim ancak bu o kadar kısa özetlenebilecek bir durum değil. Benim sana söyleyebileceğim en kısa anlatım ise; Bir sayfan var hazırladığın bu sayfanı bir şekilde pazarlaman sunman gerekiyor. Panelindeki sayfanın seo kısmı sana bu yazının reklamı için verilmiş, en güzel nasıl pazarlarsan öyle gider. Doğru detaylar yazarsan google hem içeriğini hemde seo tarafındaki yazdıklarını kıyaslar o yüzden içerik ile oradaki kısma dikkat etmelisin. İçerik farklı seo farklı ise hem ziyaretçini hemde googleyi kandırmaya çalışmış olursun. Aslında kendini kandırırsın. O kısmı şöyle düşün. İçerideki ürünümü en iyi nasıl pazarlarım