Bence kişisel blog aç youtube a yükle ve websitende paylaş. Şahsen ben bu şekilde yapıyorum ve wordpress için ayrı bir web sitemde var. Wordpress konularını bazen orada yayımlıyorum.

Ayrıca tüm yorumları okudum, wordpress çok geniş bir kategori ve programlama anlatmak kolay iş değil bence.

Bana sorarsan kendi çapında ancak kar amacı gütmeden bu işe başla hem sana referans olur hem iyi kötü isim yapmış olursun bu yüzdende kişisel blog açıp burdan tüm bildiklerini yayınlama taraftarıyım.

Ancak para kazanmak istiyorsan tabi, ders videoları çekerek büyük gelir elde edemezsin. Eğitim videoları ne kadar izlenebilirki sonuçta burda hitap ettiğimiz kişiler belli 100 kişi örnek almışsın bunların kaçı wordpress öğrenmek istiyor 25 i bi bakar çıkar 10 tanesi de belki zor seni takip eder. O yüzden programlama anlatarak video kazanç elde etmen çok zor. Ancak dediğim gibi 10 kişiden 1 kişiyi yakalasan kar kardır sonuçta 1 kişide olsa öğrenmiş olur ve sende video çektikçe iyi kötü isim yapmış olursun. Büyük projelerde yer alma şansın artar.

Benim fikirlerim bunlar.