Başlayıp kısa sürede pes etmeyeceksen ve videolar anlaşılır bir üslup ve kalitede olacaksa neden olmasın.
Benim şahsi görüşüm en az 150-200 videoyu ayarlayıp siteye yükledikten sonra (youtube üzerinden ) sitenin tanıtımına başla derim. Bana göre 10-15 videoyla siteyi tanıtmak çok akıllıca gelmiyor.
Yap baba gibi videolarını, her konuda, ekleti, tema editleme, türkçeleştirme vs , diyorsanki programlada koyarım.
Birde iyi isim bul bence tutar .
Yeterki piyasadakilerden bir farkın olsun.
Yanlış hatırlamıyorsan yurtdışı kaynaklı okuduğum bir makalede, google aramalarında videoların bazı konularda öne çıktığını okumuştum.
Kolay gele..
Benim şahsi görüşüm en az 150-200 videoyu ayarlayıp siteye yükledikten sonra (youtube üzerinden ) sitenin tanıtımına başla derim. Bana göre 10-15 videoyla siteyi tanıtmak çok akıllıca gelmiyor.
Yap baba gibi videolarını, her konuda, ekleti, tema editleme, türkçeleştirme vs , diyorsanki programlada koyarım.
Birde iyi isim bul bence tutar .
Yeterki piyasadakilerden bir farkın olsun.
Yanlış hatırlamıyorsan yurtdışı kaynaklı okuduğum bir makalede, google aramalarında videoların bazı konularda öne çıktığını okumuştum.
Kolay gele..
Açıkcası Hocam. Eski sınıf ogretmenim aradı dedi deniz işin içinden çıkamıyorum gençler ilgisiz vb. yakındı derse gir yerimde dedi fakat başka ilde olduğum için giremedim bende boyle bir oneri sundum.asıl amaç bir lisede videolarımın ders olarak gosterilecek olması.bunu bir amaca ücretsiz hizmet için yapacağım.fakat yapmışkan olaya çok detaylı ve güzel anlatımla yapmama gerekecek.O yüzden ilerde arşiv olarakta bulunsun istiyorum.Dedimki kendime girmişken bu işe belki birşeylerde olur kazanç vb. diye düşündüm.