cok süper bir fikir ..arkadaslarin yazdigini okudum herkes demiski internette bunlardan okadar cok varki gerek yok...evet var ama malesef konular tam degil...rutin bir anlatim...en önemli yerlerini kimse vermiyor...ee haklilar bu iste ticaret yapanlar var...misal türkiyedeki bütün wp temalarinin kodlari aynidir kopyala yapistir...iki degisiklik iki kod ismini degisitr...kategori degistir...renk degistir...slider degistir...alta bir tane menu koy digerinden fatkli....wordpres tema yapiyorum fiyati 1500 lira...hocam cok fazla diyorsun ...e kardes oturup 1 ay boyunca kod yaziyorum...hadi yaa yoksa hazir kodlari kopyala yapistirmi yapiyoruz :) sonra iki rutin degisikli fiat 1500 tl...senin bu sistem tutar ...projen harika ama herseyi anlatman gerek özellikle altin vurus dedigimiz önemli bölgelerin bilgilerini vereceksin...internette olan videolrin cogunda bilgiler eksik malesef ...evet konular var ama basit bir anlatimla detayli yaparsan anlatimlari proje tavan yapar...bunlar benim fikrim tabi benle ayni fikirde olmayan olabilir ama 15 yillik web hayatimda gözlemledigim bu...iyi forumlar...
Çok iyi özetlemişsiniz hocam ellerinize sağlık.Aynen bende bundan bahsediyorum.Tema türkçeleştirmemi evet. kod aralıklarındaki dikkat alınması gereken yerler vb. gibi kod detayları vereceğim bazı temalarda türkçeleştirme yaparken kişiler bulamıyorlar o kelimenini yerini bunları anlatacağım. sadece bu değil bir tema var eklenti kurdunuz eklenti temada uyumsuz oldu uyumlu hale getirme css ile daraltılamayan temaları daraltma ozelliği ekleme gibi bilinmeyen çok farklı şeyler düşündüm belki domain olmaz diceksiniz ama bunu sadece ben anlatacağım hocam omurboyu oyuzden kişisel olması taraftarıyım. isminide deniz.xyz düşünüyorum eğitimde abc derler ya sloganda internetin xyz si olacak şekilde.Seo ile iyi yerlere getirebileceğime inanıyorum. açıkcası.