-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler , iyi forumlar herkese . Bir sitede gördüğüm uygulamayı bende yapmak istiyorum bunun ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim . Link işte bu
http://i.hizliresim.com/N99Y2X.png kırmızı alan ile belirttiğimi yapmak istiyorum. Şimdiden herkese teşşekür ederim.
Teknoloji , Web Master ve Kodlama Blogum ;
www.dyildiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bunu iki türlü yapabilirsiniz. Slider kodlarınıza o alanı ilk önce çizerek daha sonra kodlayarak yerleştirebilir, ikinci yöntem ise internette bu tarz sliderlar bulabilirsiniz. Eskiden Blogger kullanırken bu tarz bi slider görmüştüm. İnternette ücretsiz vardır diye tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KaanGundovan adlı üyeden alıntı
Hocam bunu iki türlü yapabilirsiniz. Slider kodlarınıza o alanı ilk önce çizerek daha sonra kodlayarak yerleştirebilir, ikinci yöntem ise internette bu tarz sliderlar bulabilirsiniz. Eskiden Blogger kullanırken bu tarz bi slider görmüştüm. İnternette ücretsiz vardır diye tahmin ediyorum.
Gördüğüm siteden çekmeye çalışıyorum , nette bakındım ama istediğim gibi değil hiç biri malesef.
www.dyildiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
beni yanlış anladınız galiba ben ortadaki sliderı istemiyorum onun altında kırmızı ile çizdiğim yeri istiyorum :)
www.dyildiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişimci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KaanGundovan adlı üyeden alıntı
Sadece o yeri bulmanız zor. Açıklayıcı olmadığım için kusura bakmayın. Şöyle anlatayım size. O yeri yapmanız için kodlama ile yapabilirsiniz. Benim size verdiğim linkten hem sliderı hemde haber geçişinin olduğu yeni bir slider bulabilirsiniz demekti.
Ama belki daha kolay yolu vardır. Diğer arkadaşlar yardımcı olur inşallah.
İlginizden dolayı teşekkür ederim sağolun.
www.dyildiz.com