Çok iyi özetlemişsiniz hocam ellerinize sağlık.Aynen bende bundan bahsediyorum.Tema türkçeleştirmemi evet. kod aralıklarındaki dikkat alınması gereken yerler vb. gibi kod detayları vereceğim bazı temalarda türkçeleştirme yaparken kişiler bulamıyorlar o kelimenini yerini bunları anlatacağım. sadece bu değil bir tema var eklenti kurdunuz eklenti temada uyumsuz oldu uyumlu hale getirme css ile daraltılamayan temaları daraltma ozelliği ekleme gibi bilinmeyen çok farklı şeyler düşündüm belki domain olmaz diceksiniz ama bunu sadece ben anlatacağım hocam omurboyu oyuzden kişisel olması taraftarıyım. isminide deniz.xyz düşünüyorum eğitimde abc derler ya sloganda internetin xyz si olacak şekilde.Seo ile iyi yerlere getirebileceğime inanıyorum. açıkcası.
xyz uzantili neden aliyorsunuzki deniz.tl alin isimtescilden...yada denizsolution.com bosta suan yada baska biseyler bulalim size ne biliyim ..ama bu proje gercekten faydali olur...php scpritler ...blogger temalar...bot yapimlari...wp hatalari cözümleri...wpde eklenti yapma gibi seyler var özeellikle cok özel bilgileri adamlar para versen bile söylemiyorlar ...cünkü haklilar onlarinda ekmek kapisi bu isler...yani kimseye küsemiyorsunuz...ama yaptiginiz projede ben herseyi paylasmak istiyorum derseniz inanin cok kisa zamanda basariyi yakalarsiniz...