-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Merhaba arkadaşlar. Backlink olaylarına fazla aşina olmadığımdan yanlışmı soruyorum bilmiyorum ama. Diyelimki bir pravan sitemiz var. Bu sitemizden ana sitemize kaç tanıtım yazısı ile backlink sağlamak uygun olur. Atıyorum saglikliyiz.net paravan sitemiz olsun, saglikbilgileri.com'da ana sitemiz olsun. Paravan sitemden ana sitem için kaç backlink verebilirim. Tanıtım yazısı şeklinde kaç tanıtım yazısı yayınlayabilirim ana sitemle alakalı. Umarım anlatabildim teşekkürler:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Önemli Olan Paravan sitende Kaç Çıkıs Yaptığın Değil Google nin Onu Ne Kadar Dikkate aldığıdır paravan bloklar mutlaka yararlı bilgilerin oldugu bir yer olmalı ve mutlaka pravan bloglarada biraz çalısma yapılmalıdır
Mesela 1 Paravan Blogunuz var 1 makale paylaştınız iş orda bitmez pravanda o linke 40 adet profil link alın o profilleride sosyal imlemeyle destekleyin bundan sonra diledigin kadar pravanlarından cıkış yap sorun olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Şimdi Bloklar aslında site gibi düşün
Mesela Bir sitede 4-5 Tane Konu Baslıgı var
Saglık
Kdınlarda Sağlık
Sağlıkta Burçlar
gibi konu başlıkları olsun
bunların içinde her zaman güncel makale yayınladığı düşün ordan ana sitene diledigin kadar link çıkabilrsin ana başlıklar çercevesinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
o tamamen sana kalmıs bir sey :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
paravan sitemden
siteme tam altmış adet dofollow link çıkışı vermişim. Bu sayı her geçen gün biraz daha artacak. Paravan site için facebook, linkedin, tumblr, blogger ve twitter hesapları oluşturup yazıların otomatik olarak paylaşmak için bir eklenti kurdum. Üste kayan bir bant ekledim. Anahtar kelimelerimi banda yerleştirdim. Sanırım bir paravan site ancak bu şekilde kullanılabilir...
Ek olarak
facebook sayfasını göstermeyi unutmuşum..
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com